Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Torey Hayden - Auringonkukkametsä maksuttomasti

Seitsemäntoistavuotias Lesley elää amerikkalaisessa pikkukaupungissa äitinsä, isänsä ja pikkusiskonsa kanssa ja haaveilee muiden ikäistensä tapaan poikaystävästä ja huolettomista opiskeluvuosista.

Kun Lesley viimein pääsee treffeille, hän ei uskalla tuoda poikaystävää kotiin. Hän pelkää, että ailahteleva äiti pilaa kaiken.

Amerikkalaissyntyinen Torey Hayden on erityisopettaja, joka on opettanut kouluissa, sairaaloissa, laitoksissa ja yliopistoissa. Tiikerin lapsi, Auringonkukkametsä, Sähkökissa, Nukkelapsi, Hiljaisuuden lapset, Toisten lapset ja Aavetyttö ovat olleet menestyksiä Suomessa. Hänen teoksiaan on käännetty yli 35 kielelle ja niistä on tehty myös elokuvia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Torey Hayden

Julkaistu

2019-04-01

Lukija

Charlotta Hagfors

Äänikirjan pituus

894 min

E-kirjan pituus

296 sivua

Tietoa kirjasta Auringonkukkametsä

Jännittävä Auringonkukkametsä on ihastuttava romaanit, mitä luettaessa ajankulu unohtuu täydellisesti. Kirjan on kirjoittanut Torey Hayden. Auringonkukkametsä on pituudeltaan 296 sivua, siis erittäin hyvä pituus lukemiseen. Ethän silti rajoitu yksin e-kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 14:54:11 tunnissa. Äänikirja voi olla helppo tapa kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet liikkumassa ja se tekee lisäksi iltalenkistä mielenkiintoisemman. Kirjan mukavana lukijana toimii Charlotta Hagfors. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2019-04-01 julkasijan Otava toimesta. Pane alulle nyt äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin pystyt nautiskelemaan kirjoista täysin uudella keinolla. Tarvitset vain älypuhelimen ja messissä on mittaamattomasti kirjoja. Tilittämällä noin 15€ kk-maksun vapautat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat omana elinaikanasi. Parasta käyttäjälle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilua joten saatat rajoituksetta testata parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko ohjelma juuri sinulle kelp.