E-kirja

Lue tai kuuntele

Arto Paasilinna - Auta armias maksuttomasti

Pirjeri Ryynänen toimii nosturinkuskina Helsingissä Kluuvikadulla. Opintojakin on takana, on epäonnistunut avioliitto ja ero. On reippaan suoranuottinen avovaimo – kipakan mustasukkainen nainen. Siitä viis, Pirjerin elämä olisi järjestyksessä, jollei maailmassa olisi niin suuria huolenaiheita.

Nosturin korkeudesta on maailmaan näköalaa, etäisyyttä. Pirjeri ei millään muotoa ole kirkkouskovainen, mutta ylhäällä hänelle on tullut tavaksi puhella Jumalalle ja osoitella epäkohtia.
Pirjeri ei tiedä, että Herraamme taivaassa vaivaa stressi ja hän aikoo pitää sapattivuoden.
Pyhä Pietari ja arkkienkeli Gabriel on komennettu etsimään sopivaa Jumalan sijaista. Heidän toiveikkaat katseensa ovat kohdistuneet Pirjeri Ryynäseen. Eräänä päivänä Pirjerin nosturin katolle lehahtaa Pietari kuin suunnaton synkeä varis ja tekee uskomattoman ehdotuksensa.
Että pitikin ruveta huutelemaan itselleen Jumalalle… nyt Pirjeri on tilanteessa, jossa hänen on vastattava huutoonsa.
Pilke silmäkulmassa Arto Paasilinna seurailee virkaa tekevän Jumalan vaikeaa tietä. Ei jumalanakaan ole helppoa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arto Paasilinna

Julkaistu

2019-05-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

155 sivua

Tietoa kirjasta Auta armias

Lue heti jännittävä romaanit Auta armias, jonka rinnalla vastaanotat verrattomia tunteita. Tämän huikean kirjan on tehnyt Arto Paasilinna. Kyseisestä kirjasta löytää 155 sivua, niiden parissa on mahdollista saada unohtumattomia hetkiä. E-kirjan vierellä tarjottavana on myös mahtava äänikirja, minkä mukana vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja on erinoimainen tyyli kuunnella kirjaa olitpa sitten metrossa, bussissa tai vaikka ulkoilemassa. Äänikirjan lukee tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2019-05-02 ja teoksen julkaisijana on WSOY. Äänikirjat sekä e-kirjat heittävät kokonaan innovatiivisen konstin iloita kirjoista. Kun sinulla on oma puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia erilaisia kirjoja. Mikäli tahdot mennä' oikeasti äänikirjojen todellisuuteen, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15e niin sinulla on jättimäinen valikoima kirjoja. Usea äänikirjapalveluista tarjoilee toisaalta vapaan ilmaisjakson, joten kykenet sitoutumattomasti tutkia palvelua ilman maksuja*.