Äänikirja

Lue tai kuuntele

Nora Roberts - Avaimet onneen maksuttomasti

Nora Robertsin ihana Majatalo-sarja saa haaveilemaan ränsistyneistä unelmataloista, remontoinnista ja hurmaavista sinkkumiehistä.

Arkkitehti Beckett Montgomery kunnostaa vanhaa hotellia isoveljiensä ja äitinsä kanssa pienessä Boonsboron kaupungissa. Beckett on ollut ihastunut paikallisen kirjakaupan omistajaan Clareen jo lukioajoista, mutta odottaa vieläkin ensisuudelmaa tämän kanssa. Kolmen vilkkaan pojan yksinhuoltaja Clare on kyllä huomannut Beckettin - kukapa ei olisi? - mutta elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Arjen keskellä ei romantiikalle tunnu löytyvän aikaa, mutta rakastumista ei pahinkaan remontti voi estää.

Samaan aikaan kun vanha hotelli saa uuden ulkoasun ja elämän, Clare huomaa katsovansa Beckettiä aivan eri tavalla kuin ennen. Keskellä kaoottista remonttityömaata ovi toisensa jälkeen aukenee, ja elämä kutsuu sisään.

Nora Robertsin Majatalo-trilogian ensimmäinen osa vie Boonsboron pikkukaupunkiin ja esittelee sen omaperäiset asukkaat. Boonsboroon haluaa palata yhä uudelleen ja uudelleen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nora Roberts

Julkaistu

2020-07-13

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

722 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Avaimet onneen

Avaimet onneen on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Nora Roberts. Avaimet onneen on pituudeltaan 0 sivua, eli näinollen mainio pituus luettavaksi. Tietenkin ei ole kuitenkaan välttämätöntä rajoittua ainoastaan luettavaan versioon, sen sijaan valittavana on kanssa 12:02:28 h pitkä äänikirja. Kuunneltava kirja ei pidättele iloitsemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, sitä vastoin onnistut nyt nauttia kirjasta aina kun mielit vaika junassa. Äänikirjan vetoavana kertojana toimii Kati Tamminen. Kyseisen teoksen julkaisi Gummerus 2020-07-13. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan uuden oven kirjojen pariin. Kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukanasi, niin sinulla on myös taskussasi tuhansia kirjoja. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset siis oven kirjojen maailmaan, missä ei taatusti lopu kirjat sinun elämässäsi. Suurinosa ohjelmista tarjoaa toisaalta vapaan ilmaisjakson, tähän tapaan pystyt sitoutumattomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.