E-kirja

Lue tai kuuntele

August Strindberg - Avioelämää: kahdeksantoista aviojuttua. Toinen osa maksuttomasti

"Avioelämää: kahdeksantoista aviojuttua" on jatkoa August Strindbergin aiemmin julkaistulle novellikokoelmalle "Avioelämää: kaksitoista kertomusta avioelämästä". Toisessa novellikokoelmassaan Strindberg jatkaa avioliittoaiheen käsittelyä, mutta ensimmäistä osaa synkemmissä tunnelmissa.

Novellien aihepiireiksi nousevat niin rakkauden haalistuminen kuin olosuhteiden vääristävä vaikutuskin. Osaa kokoelman novelleista on syytetty jopa naisvihamielisyydestä. Naturalistinen novellikokoelma kohautti ilmestyessään, ja sillä oli myös tuhoisa vaikutus Strindbergin silloiselle avioliitolle. August Strindberg (1849–1912) oli ruotsalainen kirjailija, joka työskenteli myös taidemaalarina. Hän on yksi ruotsalaisen kirjallisuushistorian merkittävimpiä kirjailijoita. Strindbergin poliittinen ajatusmaailma oli lähellä sosialismia. Hän oli naimisissa kolme kertaa, joista kerran (1877–1891) suomalaissyntyisen näyttelijä Siri von Essenin kanssa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

August Strindberg

Julkaistu

2020-06-05

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

138 sivua

Tietoa kirjasta Avioelämää: kahdeksantoista aviojuttua. Toinen osa

Jännittävä Avioelämää: kahdeksantoista aviojuttua. Toinen osa on fantasinen romaanit, jota lukiessa kellonaika karkkoaa täysin. Kirjan tuotti August Strindberg. Teoksen pituus on 138. Nykypäivänä ei ole siitä huolimatta tarve taipua yksin luettavaan versioon, lisänä kuunneltavissa on kanssa 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin huikea konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2020-06-05 julkasijan Saga Egmont toimesta. E- sekä äänikirjat lisäävät loistavan mahdollisuuden nautiskella kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Tämä sujuu luonnikkaasti, mikäli vain omistat kännykän. Se kaikki tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausimaksun, joka mahdollistaa sinua kuuntelemaan äärettömän summan kirjoja missä milloinkaan menet. Jos et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus sopiva itsellesi, niin onnistut kokeilla tahtomaasi ohjelmaa 2 viikon ajan.