E-kirja

Lue tai kuuntele

Anton Tšehov - Avioliittoja maksuttomasti

Talonomistaja Matvei Savvitsh yöpyy muuan Kashinin majatalossa. Matvein mukana matkustaa ujo ja alistuvainen poika nimeltä Kuska. Illan tullen Matvei päätyy kertomaan tarinaa Kuskan äidistä, rakastetustaan Mashenkasta, jonka väkivaltainen mies Vasja kuoli salaperäisesti asepalveluksesta palattuaan. Vasjan ja Mashenkan traaginen kohtalo herättää ajatuksia myös majatalon miniöiden keskuudessa, ja tarinalla on kenties kohtalokkaita seurauksia...

Savvitshista kertova "Vaimoväkeä" on yksi Avioliittoja-novellikokoelman kahdeksasta kertomuksesta. Teos huokuu tunteiden paloa lämminhenkiseen tšehovilaiseen tyyliin. Anton Tšehov (1860–1904) oli venäläinen näytelmäkirjailija ja novellisti. Tšehovilaiselle tyylille ominaista on tiivis ja realistinen kerronta yhdistettynä impressionistiseen maailmankuvaan. Tšehovia on pidetty novelli- ja näytelmäkirjallisuuden uudistajana ja yhtenä venäläisen kirjallisuuden merkittävimpänä hahmona. Hänen tunnetuimpiin teoksiinsa lukeutuvat näytelmät Lokki, Vanja-eno ja Kirsikkapuisto.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anton Tšehov

Julkaistu

2020-07-22

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

85 sivua

Tietoa kirjasta Avioliittoja

Avioliittoja on sykähdyttävä sekä kiintoisa romaanit, joka ei toden totta jätä ketään kylmäksi. Teoksen tekijänä on ollut Anton Tšehov. Tämä romaanit pitää sisällään 85 sivua, joiden seassa olla vaikka useampi ilta. E-kirjan lisäksi tarjolla on lisäksi äänikirja, minkä kanssa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mahtava konsti kuunnella kirjaa olitpa sitten ratikassa, autossa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kirjan mieleisenä äänenä toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-07-22 julkaisijan Saga Egmont toimesta. E- ja äänikirjat lisäävät oivan vaihtoehdon nauttia kiehtovista kirjoista matkalla tai kotona. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, johon hankit parhaan kirjasovelluksen. Jos haluat mennä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun pitää maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa jolloin hyödynnettävänäsi on suurenmoinen valikoima omalaatuisia kirjoja. Kun et ole varma onko tämän vertainen palvelu oikea sinulle, niin pystyt testata tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.