E-kirja

Lue tai kuuntele

Alexandre Dumas - Bastiljin valloitus maksuttomasti

Ange Pitou on hieman onneton mutta viaton orpopoika, joka erotetaan kurinalaisesta kyläkoulusta juuri Ranskan suuren vallankumouksen aattona. Eräänä päivänä Angen uusi isäntä, torppari Billot, päättää suunnata kohti Pariisia. Tehtävänä on pelastaa Bastiljin linnoitukseen vangittu tohtori Gilbert, jonka tilallinen Billot on. Ange lähtee mukaan ja yhdessä he liittyvät historialliseen Bastiljin valtaukseen. Vallankumouksen kuohuessa nuori Ange rakastuu samalla kun Ranskan kuningaspari kamppailee valta-asemastaan.

Bastiljin valloitus on ensimmäinen osa kaksiosaisessa Ange Pitou-teoksessa. Kirja on osa Historialliset romaanit -nimistä sarjaa, jossa keskitytään Ranskan vallankumouksen aikaan ja seikkailuihin Ludvig XV:n hovissa. Alexandre Dumas (1802–1870) oli menestynyt ranskalainen romaani- ja näytelmäkirjailija, joka tuli tunnetuksi mukaansatempaavista historiallisista seikkailuromaaneistaan. Dumasin suosituimpia teoksia ovat Muskettisoturi-sarja sekä Monte-Criston kreivi. Hänen teoksiaan on käännetty peräti sadalle kielelle ja ne ovat edelleen Ranskan luetuimpia klassikoita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Alexandre Dumas

Julkaistu

2020-08-17

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

248 sivua

Tietoa kirjasta Bastiljin valloitus

Bastiljin valloitus on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Alexandre Dumas on kirjan kirjoittajana. Bastiljin valloitus on pituudeltaan 248 sivua, siis sopiva pituus läpi käytäväksi. Lisäksi kirjasta löytyy myöskin kuunneltava versio, jonka kestoaika on 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään siihen aikaan kun kykenet lukemaan, päinvastoin saatat nauttia kirjasta missä ja milloin mielit muun muassa metrossa. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-08-17. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat tykkänään modernin konstin iloita kirjoista. Äänikirjat ja elektroniset kirjat siirtyvät mukvasti mukana omassa älypuhelimessasi. Kirjojen kuunteleminen on luonnekasta äänikirjasovelluksilla, mitkä toimivat kiinteällä kuukausihinnalla. Kun et ole vakuuttunut onko tämän kaltainen palvelu kelpo itsellesi, niin kykenet testata tahtomaasi ohjelmaa sitoutumatta 2 viikon ajan.