Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Julian Fellowes - Belgravia maksuttomasti

Downton Abbeyn tekijän romaani on lumoava lukunautinto 1840-luvun Lontoon seurapiirejä kuohuttaneesta salaisuudesta.

Aatelissukuun kuuluva nuori Edmund järjestää nousukasperheelle kutsun tätinsä järjestämiin tanssiaisiin, sillä hän on rakastunut perheen lumoavan kauniiseen tyttäreen Sophiaan. Tanssiaisissa nuoret ovat toistensa pauloissa, mutta juhlahumu keskeytyy tietoon Napoleonin lähestymisestä.

Moni juhlijoista joutuu lähtemään suoraan taisteluun ja kaatuu Waterloon kentille paraatiasussaan. Sophian ja Edmundin välillä ehti kuitenkin tapahtua jotakin, jonka vaikutukset ravistelevat vielä vuosikymmeniä myöhemmin Lontoon uutta, hohdokasta korttelia Belgraviaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Julian Fellowes

Julkaistu

2017-01-31

Lukija

Eero Saarinen

Äänikirjan pituus

898 min

E-kirjan pituus

343 sivua

Tietoa kirjasta Belgravia

Belgravia on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ihastuttavan kirjan on kynäillyt Julian Fellowes. Teoksesta löytyy 343 sivua, joiden seassa pystyt elää jännittäviä tuntemuksia. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka keskuudessa koet lukuhetkiä peräti 14:58:34 h. Äänikirjaa pystyy kuunnella juuri siellä missä menetkään ja se tekee matkasta kiintoisamman. Kirjan sinulle lukee Eero Saarinen. Teos on julkaistu 2017-01-31 ja kirjan julkaisijana on Otava. E- ja äänikirjat tarjoilevat vetoavan keinon nauttia jännittävistä kirjoista matkalla että kotona. Kunhan sinulla on omistamasi puhelimesi mukanasi, niin sinulla on myöskin mukanasi tuhansia eri kirjoja. Se tapahtuu tilittämäll 10 - 20€ kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä ikinä menet. Parasta asiakkaalle on että, likimäärin kaikki äänikirjapalvelut tarjoavat ilmaista kokeilua joten saatat rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko ohjelma juuri sinulle kelpo.