Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Mikko-Pekka Heikkinen - Betoniporsas maksuttomasti

Kun äärihipsterit saivat maalaisista tarpeekseen.

Betoniporsas on hervoton kertomus maaltamuuttajista ja ennakkoluuloista meissä kaikissa.

Toimittaja Jyry Pesiö saalistaa hanhia Kaivopuistossa, jota hän kutsuu Etelä-Helsingin erämaaksi. Puistossa telttailevan toimittajan elämä on hyvää ja verkkaista, mutta eräänä aamuna hän huomaa, että ennen niin rauhalliset leiripaikat kuhisevat ihmisiä. Puisto on muuttunut Punaisen Ristin pakolaisleiriksi, sillä Suomen maakunnat ovat romahtaneet ja Helsinki täyttynyt uutta elämää etsivistä maalaisista. Pesiön maailman perustukset järkkyvät, mutta hän yrittää ymmärtää ihmisiä leiripaikoillaan. Muuten kaupungissa ei todellakaan olla tilanteesta innoissaan. Helsinkiläismielisyys kärjistyy, kun Punavuoren hipsterit radikalisoituvat. Radikaaleja johtaa start-up-yrittäjä Waltteri Finné, joka tunnetaan kohubloginsa ansiosta myös nimellä Pormestari. Toimittaja Pesiö haistaa jymyjutun ja soluttautuu äärihipstereihin, mutta saako hän estettyä terrori-iskun maalaisten leiriin?

Mikko-Pekka Heikkinen on Helsinkiin sopeutunut kainuulainen, joka tunnetaan etelän ja pohjoisen, kaupungin ja maaseudun välistä konfliktia kuvaavista humoristista romaaneistaan Terveiset Kutturasta, Jääräpää ja Poromafia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mikko-Pekka Heikkinen

Julkaistu

2018-08-29

Lukija

Iikka Forss

Äänikirjan pituus

431 min

E-kirjan pituus

145 sivua

Tietoa kirjasta Betoniporsas

Betoniporsas on mukaansatempaava sekä iloinen romaanit, mikä ei varmasti jätä varmasti vaisuksi. Tämän upean teoksen on kirjoittanut Mikko-Pekka Heikkinen. Tämä kirja on pituudeltaan 145 sivua, joten riemua riittää usemmaksi myöhäisillaksi. Digitaalisen kirjan vierellä kuunneltavissa on lisäksi mainio äänikirja, jonka parissa vietät jopa 7:11:21 tuntia. Äänikirja on rentouttava konsti kuunnella kirjaa silloin kun olet liikkumassa ja tekee lisäksi lenkistä ainutlaatuisemman. Kirjan on lukenut Iikka Forss. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2018-08-29 julkasijan Werner Söderström Osakeyhtiö toimesta. Ääni – sekä digitaalinen kirja on maittava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa milloinkaan kuljetkaan. Tarviit puhelimen ja mukanasi on mittaamattomasti kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kuukausimaksulla. Mikäli vielä epäilet käyttäisitkö sovellusta, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.