Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaisa Ikola - Betty maksuttomasti

Beatrice Stewart eli Betty on rohkea ja päättäväinen nuori nainen 1900-luvun alun Skotlannissa. Ylämaan nummilla sijaitseva idyllinen Kuusikukkulan talo on täynnä vilskettä, kun verrattomat Stewartin sisarukset varttuvat yksi kerrallaan aikuiseen ikään.

Bettyä eivät puheet naimisiinmenosta hetkauta – hän haluaa opiskelemaan. Miten käy, kun voimakastahtoisena naisasianaisena tunnettu Betty matkustaa Edinburghin opistoon ja päätyy puhujalahjojensa ansiosta ratkomaan ystäviensä ja sukulaistensa rakkausmurheita?

Betty on ensimmäinen teos mukaansatempaavassa Betty-sarjassa, jossa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista.
Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka -sarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaisa Ikola

Julkaistu

2020-07-06

Lukija

Maija Rissanen

Äänikirjan pituus

646 min

E-kirjan pituus

221 sivua

Tietoa kirjasta Betty

Betty on luomava sekä iloinen romaanit, joka ei varmasti jätä ketään vaisuksi. Kirjan kirjoitti Kaisa Ikola. Kyseinen romaanit pitää sisällään 221 sivua, joiden rinnalla nautiskella vaikka moni ilta. Älä siitä huolimatta tyydy ainoastaan digitaaliseen kirjaan, kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä kuuntelet 10:46:30 tunnissa. Äänikirja on hyvä konsti nauttia kirjaa olitpa junassa, taksissa tai esimerkiksi pyöräilemässä. Kirjan miellyttävänä äänenä toimii Maija Rissanen. Kirja on julkaistu 2020-07-06 ja kirjan julkaisijana on Saga Egmont. E- ja äänikirjat tuottavat mahtavan mahdollisuuden nautiskella upeista kirjoista liikkeellä ollessasi tai kotona. Se kaikki sujuu mukavasti, mikäli omistat älypuhelimen. Kun vaadit mennä kunnolla kirjojen todellisuuteen, sinun pitää ainoastaan tilittää kiinteä kuukausihinta 10 - 20euroa jolloin käytössäsi on mainio yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Äänikirjojen testaaminen on myös todella vaivatonta, koska kykenet esteettömästi testata palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.