E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaisa Ikola - Betty ja myrskyn vuodet maksuttomasti

Lämmin kesä ja ystävän häävalmistelut ilostuttavat Bettyn elämää. Ruth nauttii opistoelämästä ja perheen pienimmät kasvavat huolettomasti leikkien. Euroopasta kantautuu kuitenkin synkkiä uutisia ja pian myös Iso-Britannia ajautuu mukaan ensimmäisen maailmansodan taisteluihin. Yksi kerrallaan Fort Williamin miehet lähtevät rintamalle ja sodan pelko valtaa kotipuolet. Miten Betty ja Koivurannan väki selviävät myrskyn vuosista, joita piinaavat niin säännöstely, kulkutauti kuin jatkuvat suru-uutiset rintamalta? Entä miten elämä jatkuu sodan jälkeen?

Betty ja myrskyn vuodet on kuudes teos mukaansatempaavassa Betty-sarjassa, jossa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista.
Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka -sarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaisa Ikola

Julkaistu

2020-07-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

590 sivua

Tietoa kirjasta Betty ja myrskyn vuodet

Betty ja myrskyn vuodet on mukaansatempaava ja viihdyttävä romaanit, mikä ei todella jätä kuuntelijaansa kylmäksi. Opuksen on kirjoittanut Kaisa Ikola. Betty ja myrskyn vuodet on pituudeltaan 590 sivua, eli vallan mainio pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan vierellä tarjottavana on lisäksi mainio äänikirja, minkä avulla vietät 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen tapa kuunnella kirjaa olitpa sitten junassa, autossa tai vaikka ulkoilemassa. NAME äänikirjan kertoja on tuntematon. Teos on julkaistu 2020-07-06 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Pane alulle hetimiten äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin tutustuminen jolloin kyet nautiskelemaan kirjoista todella aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit haluamasi äänikirjasovelluksen. Tämä kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20euron kk-maksun, mikä mahdollistaa sinua lukemaan rajattoman määrän kirjoja missä milloinkaan liikut. Parasta käyttäjälle on että, melkein kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilua jolloin saat vapaasti kokeilla parin viikon ajan kirjoja sekä selvittää onko palvelu sinulle oikea.