E-kirja

Lue tai kuuntele

Kaisa Ikola - Betty maailmalla maksuttomasti

Viimeinen lukuvuosi Edinburghin opettajaseminaarissa alkaa ja Betty ja Rosie muuttavat Isoäidin taloon. Elämä täyttyy taas opiskelusta, seurustelusta ja ennen kaikkea kirjoittamisesta. Ei aikaakaan, kun seminaari jo päättyy ja nuori opettajatar on valmis maailmalle. Palaako Ylämaan kasvatti takaisin kotiseudulleen? Entä miten käy aloittelevan kirjailijan uran ja selviääkö Betty rakkauden kiemuroissa?

Betty maailmalla on toinen teos mukaansatempaavassa Betty-sarjassa, jossa on vaikutteita L. M. Montgomeryn, Louisa May Alcottin ja Mary Marckin klassikkoina tunnetuista tyttökirjoista.
Kaisa Ikola (nyk. Viitala) (s. 1974) on suomalainen historiantutkija ja kirjailija. Ikola on kirjoittanut erityisesti lasten- ja nuortenromaaneja, joista ensimmäisen hän julkaisi ollessaan 13-vuotias. Ikolan rakastetuimpiin teoksiin kuuluu hulvaton Hullu luokka -sarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kaisa Ikola

Julkaistu

2020-07-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

180 sivua

Tietoa kirjasta Betty maailmalla

Sähköistävä Betty maailmalla on suurenmoinen romaanit, mitä lukiessa vuorokaudenaika katoaa aivan. Kaisa Ikola toimii teoksen kirjoittajana. Kyseinen romaanit pitää sisällään 180 sivua, minkä mukana nautiskella useampi hetkinen. Lisänä digitaalisesta kirjasta onnistuu myöskin kuunneltava versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei rajoita lukijaansa iloitsemaan kirjasta vain silloin kun kykenet lukemaan, vaan saatat nyt iloita kirjasta missä ja milloin tahdot vaika bussissa. Tämän kirjan sinulle lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-07-06 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Aloita oitis äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin tutustuminen ja kykenet iloitsemaan kirjoista aivan aintlaatuisella tavalla. Äänikirjojen kuuntelemiseen kuten digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon hankit mielimäsi äänikirjasovelluksen. Se onnistuu maksamalla 10 - 15e kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä kuunaan menet. Iso osa palveluista antaa myöskin veloituksettoman kokeilujakson, joten kykenet esteettömästi yrittää sovellusta ilman euroakaan*.