Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Henriikka Rönkkönen - Bikinirajatapaus – ja muita sinkkuelämän iloja maksuttomasti

Sensuroimaton, tyrskähdyttävä, liikuttava…
Mielikuvituspoikaystävän hävytön pikkusisko on täällä

”Viestin odottamisen ensimmäinen vaihe on cool ja asiallinen. Ei tarvitse vastata heti. Tässä vaiheessa uskotaan, toivotaan ja luotetaan, että kyllä se vastaa. Kaikki ok.

Mutta mikään ei ole ok.

Kohta rupeavat papatit kuumenemaan taskussa, ja se on vasta alkua. Kun Big Balls Turbo -Combatin sytytyslanka alkaa sihistä jalkovälissä, ollaan viestin odottamisen vaiheessa kaksi, johon kuuluu kännykän pakonomainen näprääminen. Tätä kestää seuraavat viisi kuusi tuntia. Voimia siihen.”

Tervetuloa matkalle sinkkuuden ytimeen! Bikinirajatapaus johdattaa ujostelematta ohi Tinder-sydänten kohti sinkkuelämän kiperimpiä kysymyksiä: Miksi ihastun aina vääriin tyyppeihin? Mitä tapahtuu, jos viivyn treffeillä vessassa liian kauan? Mitä yhteistä on deittailulla ja uuden Netflix-sarjan aloittamisella? Mitkä ovat viestin odottamisen viisi vaihetta?

Ronski ja rehellinen Bikinirajatapaus on sinkkujen korvaamaton vertaistuki, seurustelevien tirkistysreikä, seksikommellusten gladiaattoriareena ja käytöksen kultainen kirja ekoille treffeille.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Henriikka Rönkkönen

Julkaistu

2018-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

242 min

E-kirjan pituus

92 sivua

Tietoa kirjasta Bikinirajatapaus – ja muita sinkkuelämän iloja

Bikinirajatapaus – ja muita sinkkuelämän iloja on mielenkiintoinen ja iloinen romaanit, mikä ei takuulla jätä ketään tylsistyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Henriikka Rönkkönen. Kyseinen romaanit pitää sisällään 92 sivua, joiden parissa nautiskella vaikka useampi hetkinen. Kyseisestä digitaalisesta kirjasta on tehty myöskin kuunneltava versio, minkä pituus on 4:02:50 tuntia. Äänikirjaa voit kuunnella justiinsa siellä missä milloinkin liikutkaan eli se tekee matkasta kuin matkasta mukaansatempaavamman. Tämän äänikirjan lukija ääni on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2018-02-28 ja teoksen julkaisijana toimii Atena. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat täysin tuoreen tavan iloita kirjoista. Tarvitset ainoastaan älypuhelimen niin mukanasi on lukemattomia kirjoja. Sovellukset toimivat normaalisti 10-15€ maksulla, jolla kykenee kuuntelemaan määrättömästi lukuisia äänikirjoja tai lukemaan vaikuttavia e-kirjoja. Paras vierailijalle on että, lähes kaikki sovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilua ja siten saat sitoutumatta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja selvittää onko palvelu justiinsa sinulle asianmukainen.