Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Helen Fielding - Bridget Jones - Vauvapäiväkirja maksuttomasti

Miten ikisinkusta tuli äiti? Ja kuka on isä?

Neljääkymmentä lähestyvä tv-tuottaja Bridget Jones tapaa ystäviään lähinnä ristiäisissä, ja oma äitikin vihjailee tahtovansa isoäidiksi. Kyllä Bridgetiäkin perheenperustaminen kiinnostaa, mutta mistä lapselle isä? Kihlaus Mark Darcyn kanssa päättyi nolosti, eikä kumppaniksi ollut myöskään seksikkäästä niljakkeesta Daniel Cleaverista.

Sitten Bridget havahtuu salaperäisiin oireisiin ja tekee raskaustestin, jonka tulos syöksee ikisinkun elämän raiteiltaan.

Bridget Jones - Mad about the Boy -kirjassa koheltavasta sinkkuikonista oli tullut kiireinen perheenäiti. Mutta kuinka kaikki oikeastaan kävi? Sen kertoo Bridgetin hulvaton vauvapäiväkirja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Helen Fielding

Julkaistu

2017-05-01

Lukija

Kaija Kärkinen

Äänikirjan pituus

326 min

E-kirjan pituus

114 sivua

Tietoa kirjasta Bridget Jones - Vauvapäiväkirja

Kiintoisa Bridget Jones - Vauvapäiväkirja on ihastuttava romaanit, jota lukiessa vuorokaudenaika haihtuu täydellisesti. Kirjan kirjoitti Helen Fielding. Tämä Style on pituudeltaan 114 sivua, näin ollen lukemista piisaa usemmaksi illaksi. Älä kuitenkaan jää vaan digitaaliseen kirjaan, vaan testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 5:26:25 tunnissa. Äänikirja on uusi tyyli kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, bussissa tai esimerkiksi ulkoilemassa. Tässä lukijana toimii Kaija Kärkinen. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2017-05-01. Perehtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot sinulle kokonaan tuoreen oven kirjojen maailmaan. Silloin kun sinulla on oma kännykkäsi taskussa, niin sinulla on myöskin seurassasi lukemattomia eri kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on jouhevaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Kirjojen yrittäminen on myös äärimmäisen mutkatonta, sillä voit sitoutumatta kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.