Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Audrey Carlan - Calendar Girl. Kesäkuu maksuttomasti

Hävyttömän rohkea. Uskallatko?

Uuden aallon erotiikkasarja jatkuu. Mian seurassa kokee joka kuukausi yhä uusia elämyksiä.

Mia Sandersin asiakkaille on yhteistä vain paksu kukkaro ja komea ulkomuoto, seksikästä seuralaista he tarvitsevat monista eri syistä. Kesäkuussa Mian apua tarvitaan kun pukumiehen on oltava uskottava kiinteistökaupoissa.

Audrey Carlan aloitti ensin vain sähköisinä ilmestyneellä rohkealla ja hauskalla erotiikkasarjallaan alan kirjallisuuden uuden aallon. Mehevä dialogi ja viihdyttävä kerronta yhdistyvät Calendar Girl -sarjassa tavalla joka on tehnyt siitä maailmanlaajuisen menestyksen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Audrey Carlan

Julkaistu

2017-03-15

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

275 min

E-kirjan pituus

99 sivua

Tietoa kirjasta Calendar Girl. Kesäkuu

Mieleenpainuva Calendar Girl. Kesäkuu on uskomaton romaanit, jota luettaessa ajankulu unohtuu tykkänään. Kirjan kirjoitti Audrey Carlan. Calendar Girl. Kesäkuu on pituudeltaan 99 sivua, elikä vallan osuva pituus lukemiseen. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka mukana koet lukuhetkiä peräti 4:35:00 h. Äänikirjaa voit kuunnella aivan siellä jossa liikutkaan joten se tekee matkasta kuin matkasta jännittävämmän. Tämän äänikirjan sinulle lukee Pinja Flink. Kirjan on julkaissut WSOY 2017-03-15. Ääni – sekä digitaalinen kirja onkin helppo keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Se kaikki toimii jouheasti, jos vain omistat älypuhelimen. Silloin kun haluat mennä oikeasti kirjojen maailmaan, sinun aloittaa tilittää kiinteä kk-maksu 10 - 15€ jolloin sinulla on suurenmoinen kokoelma erilaisia äänikirjoja. Parasta vierailijalle on että, lähimain kaikki äänikirjasovellukset tarjoavat maksutonta kokeilujaksoa jolloin pystyt vapaasti kuunnella parin viikon ajan kirjoja sekä miettiä onko palvelu justiinsa sinulle kelp.