Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Audrey Carlan - Calendar Girl. Toukokuu maksuttomasti

Hävyttömän rohkea. Uskallatko?

Uuden aallon erotiikkasarja jatkuu. Mian seurassa kokee joka kuukausi yhä uusia elämyksiä.

Mia Saundersin asiakkaille on yhteistä vain paksu kukkaro ja komea ulkomuoto, seksikästä seuralaista he tarvitsevat monista eri syistä. Toukokuussa Mia lentää Havaijille ja tutustuu samoalaismieheen.

Audrey Carlan aloitti ensin vain sähköisinä ilmestyneellä rohkealla ja hauskalla erotiikkasarjallaan alan kirjallisuuden uuden aallon. Mehevä dialogi ja viihdyttävä kerronta yhdistyvät Calendar Girl -sarjassa tavalla joka on tehnyt siitä maailmanlaajuisen menestyksen.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Audrey Carlan

Julkaistu

2017-02-09

Lukija

Pinja Flink

Äänikirjan pituus

272 min

E-kirjan pituus

97 sivua

Tietoa kirjasta Calendar Girl. Toukokuu

Lue nyt lumoava romaanit Calendar Girl. Toukokuu, minkä parissa vastaanotat ainutkertaisia tunteita. Teoksen tuotti Audrey Carlan. Kyseinen kirja on sivumäärältään 97 sivua, näin ollen lukuiloa piisaa lukuisaksi ajanjaksoksi. Tästä teoksesta on tehty lisäksi äänikirja versio, jonka pituus on 4:32:05 tuntia. Tämä kirja ei hillitse sinua iloitsemaan kirjasta vain silloin kun pystyt lukemaan, päinvastoin voit nautiskella kirjasta milloin haluat esim autossa. Tätä kirjaa lukee Pinja Flink. Kyseisen kirjan julkaisi WSOY 2017-02-09. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoilevat aivan uuden keinon iloita kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin hankit valitsemasi kirjasovelluksen. Kirjojen kuunteleminen on sulavaa eri laisilla sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Kun edelleen epäilet käyttäisitkö sinä tätä palvelua, niin yritä sitä viipymättä 2 viikon ajan.