Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Arthur Conan Doyle - Charles Augustus Milvertonin seikkailu maksuttomasti

Sherlock Holmes ja hänen uskollinen apurinsa tohtori Watson saavat tällä kertaa varsin erikoisen työn tehtäväkseen. Lady Eva Brackwell on menossa naimisiin Dovercourtin kreivin kanssa. Häillä on kuitenkin este. Julma ja ahne Charles Augustus Milverton kiristää lady Evaa – jollei lady Eva maksa seitsemää tuhatta puntaa, Milverton aikoo lähettää Dovercourtin kreiville lady Evan nuorena kirjoittamat rakkauskirjeet.

Sherlock Holmes kutsuu Milvertonin keskustelemaan luokseen – ja on valmis turvautumaan kyseenalaisiin keinoihin pelastaakseen lady Evan.

"Charles Augustus Milvertonin seikkailu" on Arthur Conan Doylen novelli vuodelta 1904. Arthur Conan Doyle (1859–1930) oli skotlantilainen kirjailija ja lääkäri. Hän kirjoitti monipuolisesti kauno- ja tietokirjallisuutta, mutta tunnetuimmaksi hän on tullut Sherlock Holmesin luojana. Sherlock Holmes ja tohtori Watson esiintyivät jo Doylen esikoisromaanissa "Punaisten kirjainten arvoitus", joka julkaistiin vuonna 1887.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Arthur Conan Doyle

Julkaistu

2020-07-16

Lukija

Sampo Kerola

Äänikirjan pituus

40 min

E-kirjan pituus

19 sivua

Tietoa kirjasta Charles Augustus Milvertonin seikkailu

Charles Augustus Milvertonin seikkailu on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Arthur Conan Doyle. Kyseinen romaanit pitää sisällään 19 sivua, joiden mukana iloita vaikka useampi ilta. Tästä digitaalisesta kirjasta on tehty myös äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:40:00 tuntia. Äänikirja onkin toimiva käytäntö kuunnella kirjaa niinä hetkinä kun olet bussissa ja luo myöskin kävelystä ainutlaatuisemman. Kyseisen äänikirjan äänenä on Sampo Kerola. Äänikirja on julkaistu 2020-07-16 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Aloita hetimiten äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja pääset nauttimaan kirjoista uudella keinolla. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon lataat tahtomasi äänikirjasovelluksen. Sovellukset toimivat tavallisesti 10-20e maksulla, millä pääset kuuntelemaan loputtomasti monia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän vertainen sovellus sopiva itsellesi, niin pystyt testata valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.