Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sissi Katz - Coco Kafkan ihmeellinen elämä maksuttomasti

Varoitus lukijoille: navakka itätuuli pyyhkäisee koko tarinan yli, eikä sen jälkeen mikään ole enää ennallaan.

Laboratorion soluviljelmäaltaissa kelluu kolmekymmentä silmää. Suomalainen tutkija Coco Kafka ja hänen kiinalainen kollegansa Chang ovat lähellä valtavaa tieteellistä läpimurtoa: he aikovat löytää keinon, jolla sokeasta tehdään näkevä.Vuosien työ on kuitenkin vaarassa valua hukkaan, sillä venäläinen tutkijapari Popov ja Karpov on sekin tuskastuttavan lähellä ratkaisua. Päivä päivältä kilpailijoiden välimatka kuroutuu umpeen. Kumpi niistä voittaa kilpajuoksun, jonka voittajaa odottaa kenties Nobel ja jossa kaikki keinot – mukaan lukien koleratoksiini-nimisen myrkyn käyttö – on sallittuja? Kuka loppujen lopuksi huijaa ja ketä? Vai onko sillä edes väliä. Vai riittääkö että kertomus Coco Kafkan ihmeellisestä elämästä saadaan kunnialla päätökseen ja jauhomatoannos huuhdeltua länsi-intialaisella viinalla alas.

Sissi Kafkan riemastuttavan ilkikurinen esikoisromaani on kertomus sokeista ihmisistä ja näkevistä silmistä, Kalaharin Kalabaarista jossa todellisuudella on tapana muuttaa muotoaan, torakkojen valtaamasta värjäämöstä Negevin autiomaassa ja suuresta rakkaudesta. Se juoksuttaa lukijaansa hengästyttävää vauhtia Pariisin mukulakivikaduilla, Fuxing Zhong Lulla Shanghaissa, Kruunuvuorenselällä ja Negevin autiomaassa Israelissa. Coco Kafkan ihmeellinen elämä on kerronnallista ilotulitusta jollaista on harvoin tarjolla kotimaisessa kirjallisuudessa.

Sissi Katz on helsinkiläinen silmälääkäri.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sissi Katz

Julkaistu

2017-08-03

Lukija

Krista Putkonen-Örn

Äänikirjan pituus

516 min

E-kirjan pituus

171 sivua

Tietoa kirjasta Coco Kafkan ihmeellinen elämä

Coco Kafkan ihmeellinen elämä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan teki Sissi Katz. Kyseinen teos on sivumäärältään 171 sivua, eli lukemista riittää usemmaksi toviksi. Lisänä kirjasta löytyy kanssa kuunneltava versio, jonka kestoaika on 8:36:51 tuntia. Äänikirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nyt iloita kirjasta aina kun mielit muun muassa pyöräilessä. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii Krista Putkonen-Örn. Tämän kirjan julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2017-08-03. E- ja äänikirjat tarjoavat ainutlaatuisen vaihtoehdon iloita upeista kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Kunhan sinulla on puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi taskussasi lukemattomia kirjoja. Äänikirjojen kuunteleminen on helppoa sovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Iso osa äänikirjapalveluista antaa myöskin maksuttoman kokeilujakson, ja näin kykenet ilmaiseksi kokeilla palvelua ilman euroakaan*.