E-kirja

Lue tai kuuntele

Conn Iggulden - Darien maksuttomasti

Kaksitoista perhettä - yksi valtaistuin. Historiallisen seikkailun mestari koukuttaa lukijat fantasiasarjan avauksella, jossa valtataistelua käydään niin miekoin kuin loitsuin.

12 mahtiperhettä pitää järjestystä yllä Darienin kaupungissa sotilaiden ja vakoojien voimin. Valtaistuimella on kuitenkin heikko kuningas, jonka salamurhaa kenraali Justan alkaa suunnitella. Likaisen työn tekijäksi hän kiristää metsästäjä Eliaksen, jolla on maagisia kykyjä.
Samaan aikaan kuninkaan henkivartiokaartiin liittyy mykkä orpopoika Arthur, joka joka oppii minkä tahansa taistelutaidon ensinäkemältä. Kuka tai mikä Arthur oikein on? Kuka lopulta nousee Darienin valtaistuimelle?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Conn Iggulden

Julkaistu

2018-02-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

259 sivua

Tietoa kirjasta Darien

Darien on vaikuttava ja kiintoisa romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä todellakaan väsyneeksi. Conn Iggulden toimii teoksen kirjoittajana. Teoksen pituus on 259. Älä missään nimessä rajoitu ainoastaan e-kirjaan, yritä myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirja voi olla loistava konsti kuunnella kirjaa myös silloin kun olet julkisessa ja se saa myöskin lenkistä mielenkiintoisemman. NAME äänikirjan äänenä on tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Otava 2018-02-26. Ääni – sekä e-kirja on mahtava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä jossa missään tapauksessa oletkaan. Äänikirjat kuten myös e-kirjat liikkuvat mukvasti mukanasi omassa älypuhelimessasi. Äänikirjojen kuunteleminen on mutkatonta äänikirjasovelluksilla, mitkä pyörivät kiinteällä kk-maksulla. Mikäli vieläkin epäröit käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin yritä sitä oitis 2 viikon ajan.