Lue tai kuuntele

V.S. Luoma-Aho - delete maksuttomasti

Häiritsevää lyhytproosaa

Kiitetyn runoilijan ensimmäinen proosateos sisältää häiritsevää lyhytproosaa, joka venyttää nerokkaasti tekstin ja lajien rajoja.

V.S. Luoma-ahon ensimmäinen proosateos sisältää tekstiä tekstin tuolta puolen, se juoksuttaa lukijan eteen monologeja, presentaatioita, arvosteluja, tinderbion, HS-kolumnin, sairauspäiväkirjan, dialogeja, proosarunoja ja novelleja, joiden myötä venyy käsitys siitä mikä meissä on ruumista, mikä tekstiä. Deletellä Luoma-aho osoittaa hallitsevansa runouden lisäksi myös proosan virtuoosimaisesti.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

V.S. Luoma-Aho

Julkaistu

2021-02-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta delete

Lumoava delete on upea romaanit, mitä lukiessa vuorokaudenaika haihtuu tykkänään. Tämän ihastuttavan kirjan on tehnyt V.S. Luoma-Aho. delete on pituudeltaan 0 sivua, elikä oikein sopiva pituus luettavaksi. Kyseisestä teoksesta on tehty niin ikään äänikirja versio, minkä kesto on 0:00:00 tuntia. Äänikirja on kätevä keino kuunnella kirjaa olitpa junassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan hurmaavana kertojana toimii tuntematon. Tämän teoksen julkaisi tuntematon 2021-02-04. Äänikirjat sekä e-kirjat tuottavat tyystin modernin keinon iloita kirjoista. Tämä koko homma onnistuu jouheasti, jos ainoastaan omistat puhelimen. Äänikirjasovellukset toimivat tavallisesti kiinteällä kk-maksulla, millä kykenet kuuntelemaan rajatomasti erilaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Paras käyttäjälle on että, lähes tulkoon kaikki sovellukset tarjoavat vapaata kokeilua ja tällä tavalla pystyt rajoittamattomasti kokeilla parin viikon ajan äänikirjoja ja päättää onko palvelu sinulle kelp.