E-kirja

Lue tai kuuntele

H. P. Lovecraft - Dunwichin hirviö ja muita kertomuksia maksuttomasti

Dunwichin hirviö ja muita kertomuksia kokoaa yhteen novelleja H. P. Lovecraftin uran eri vaiheilta. Kokoelmassa on muutama pitkä, Cthulhu-mytologiaan liittyvä klassikkonovelli sekä lyhyitä kertomuksia.

Niminovellissa Dunwichin hirviö seurataan syrjäisen maatilan oudon varhaiskypsää poikaa ja hänen kehitystään. Toisessa pitkässä novellissa Olio kynnyksellä nuoren miehen uteliaisuus salatieteitä kohtaan johtaa hyytävään loppuun. Väri avaruudesta kuuluu kiistatta Lovecraftin tuotannon parhaimmistoon, eikä kukaan sen joskus lukenut voi unohtaa ajatusta inhimillistä käsityskykyä uhmaavasta vieraudesta, koko tienoon myrkyttävästä väristä, jonka spektri on ennennäkemätön.

Kokoelman lyhyet kertomukset, Kylmää ilmaa, Ajokoira, Ulkopuolinen, Kuva talossa ja Hautausmaan kauhu, esittelevät Cthulhu-tarustoon liittymätöntä osaa Lovecraftin tuotannosta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

H. P. Lovecraft

Julkaistu

2016-06-07

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

154 sivua

Tietoa kirjasta Dunwichin hirviö ja muita kertomuksia

Lumoava Dunwichin hirviö ja muita kertomuksia on hurja romaanit, mitä kuunnellessa kellonaika karkkoaa kerrassaan. Opuksen on kirjoittanut H. P. Lovecraft. Tämä romaanit pitää sisällään 154 sivua, joiden avulla nautiskella vaikka moni tovi. Lisäksi e-kirjasta on tehty niin ikään äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei rajoita nautiskelemaan kirjasta ainoastaan silloin kun kykenet lukemaan, puolestaan voit nautiskella kirjasta silloin kun tahdot esimerkiksi ratikassa. Kirjan sinulle lukee tuntematon. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2016-06-07 julkasijan Jalava toimesta. Käynnistä oitis äänikirjoihin ja e-kirjoihin tutustuminen niin kyet nauttimaan kirjoista todella aintlaatuisella keinolla. Äänikirjojen käyttämiseen ja e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin hankit parhaan kirjasovelluksen. Äänikirjasovellukset toimivat 10-20e maksulla, millä pääset kuuntelemaan äärettömästi erilaisia äänikirjoja tai lukemaan jännittäviä elektronisia kirjoja. Mikäli yhä epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin kokeile sitä välittömästä 2 viikon ajan.