Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

J P Delaney - Edellinen asukas maksuttomasti

Täydellinen elämä unelmien talossa. Mutta mihin hintaan? Mestarillisen piinaava psykologinen trilleri on noussut maailmanmenestykseksi.

Jane muuttaa huippumoderniin, arkkitehtonisesti poikkeukselliseen taloon, jonka uusi asukas valitaan kummastusta herättävin kriteerein. Rakennuksen suunnitellut arkkitehti myös ohjeistaa tarkoin, kuinka talossa on asuttava.
Pala palalta Janelle selviää edellisen asukkaan, Emman, hyytävä kohtalo. Ja räpiköidessään valheiden verkossa Jane tekee tahtomattaankin tismalleen samat valinnat kuin talon edellinen asukas.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

J P Delaney

Julkaistu

2017-09-15

Lukija

Maruska Verona

Äänikirjan pituus

695 min

E-kirjan pituus

251 sivua

Tietoa kirjasta Edellinen asukas

Edellinen asukas on häkellyttävä ja hauska romaanit, joka ei taatusti jätä todellakaan vaisuksi. Tämän ensiluokkaisen kirjan on tehnyt J P Delaney. Kirjan pituus on 251. Älä silti jää ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan yritä myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 11:35:02 tunnissa. Äänikirja on ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Tämän äänikirjan kertoja on Maruska Verona. Kyseisen kirjan julkaisi Otava 2017-09-15. E- ja äänikirjat esittävät miellyttävän sauman iloita kiinnostusta herättävistä kirjoista matkustaessa että kotona. Tarviit älypuhelimen jolloin messissä on satoja kirjoja. Tilittämällä sovitun kk-maksun korkkaat siis oven kirjojen maailmaan, missä ei varmasti lopu kirjat kesken omana elinaikanasi. Jos et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus sopiva itsellesi, niin kykenet kokeilla tahtomaasi palvelua sitoutumatta 2 viikon ajan.