E-kirja

Lue tai kuuntele

Jukka Behm - Eikä yksikään joka häneen uskoo maksuttomasti

Ensimmäisen uskonnollisen elämyksen Henri on kokenut maatessaan pöydän alla ja tuijottaessaan hoitotädin tyttären sukkahousujen haarakiilaa.

Vuosia myöhemmin Henri ajautuu raamattupiiriin, jolla on karismaattinen vetäjä ja paljon toinen toistaan kauniimpia naisjäseniä. Eletään 1990-lukua ja maailmanlopun merkit ovat ilmassa. Mutta kun kukaan ei tempaakaan nuoria raamattupiiriläisiä taivaaseen, monen usko alkaa horjua ja eristäytyneen piirin sisällä kyteneet seksuaaliset jännitteet ja syyllisyydentunteet purkautuvat kohtalokkain seurauksin. Jukka Behmin romaani on kertomus horjumattomasta uskosta, orastavasta rakkaudesta ja vallasta, jolle mikään ei ole pyhää.

Jukka Behm (s. 1973) on kouvolalainen kirjailija, jonka esikoisromaani Dr. Mumbai voitti Tammen ja Bonnierin pohjoismaisen romaanikilpailun 2007 ja viimeisin romaani Pehmolelutyttö WSOY:n nuortenromaanikilpailun 2017. Pehmolelutyttö nousi myös Finlandia Junior -ehdokkaaksi.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jukka Behm

Julkaistu

2018-10-02

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

261 sivua

Tietoa kirjasta Eikä yksikään joka häneen uskoo

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas romaanit Eikä yksikään joka häneen uskoo, jonka kera elät uniikkeja hetkiä. Opuksen on kirjoittanut Jukka Behm. Kyseinen romaanit pitää sisällään 261 sivua, joiden mukana iloita moni hetki. Luettavan kirjan ohella käsillä on lisäksi hyödyllinen äänikirja, jonka kera vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei pidättele lukijaansa nautiskelemaan kirjasta vain silloin kun onnistut lukemaan, vaan voit nautiskella kirjasta missä tahansa haluat vaika metrossa. Tämän äänikirjan lukijana on tuntematon. Teos on julkaistu 2018-10-02 ja teoksen julkaisijana toimii Kustannusosakeyhtiö Tammi. Käynnistä viipymättä äänikirjoihin sekä e-kirjoihin tutustuminen ja kykenet nautiskelemaan kirjoista hyvin aintlaatuisella tavalla. Kunhan sinulla on puhelimesi taskussa, niin sinulla on taskussasi satoja eri kirjoja. Se kaikki onnistuu tilittämällä 10 - 15€ kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä kuunaan kuljet. Kirjojen yrittäminen on myös vilpittömän vaivatonta, koska kykenet rajattomasti kokeilla palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.