E-kirja

Lue tai kuuntele

Carol Marinelli, Kim Lawrence - Ei mikään Tuhkimo / Erityisen yksityistä maksuttomasti

Ei mikään Tuhkimo

Jouluinen New York yllätti Naomin. Lumisade, värivalot, hurmaava Abe Devereux… Naomi yritti muistuttaa itselleen, että Aben kaltaiset vaikutusvaltaiset miljardöörit seurustelivat hienostuneiden seurapiirikaunottarien kanssa, eivät tavallisten lastenhoitajien. Mutta kun Abe kutsui hänet tanssiaisiin, Naomi tunsi elävänsä kuin sadussa…Erityisen yksityistä

Zoe koki olevansa onnistunut, kun oli saanut paikan Ravenwood housen taloudenhoitajana. Hän pystyi jäämään asumaan kylään, jossa hänen sisarensa kaksoset kävivät koulua. Zoe oli nuorena joutunut ottamaan vastuuta lapsista ja jättämään taideopintonsa, kun hänestä oli tullut kaksosten virallinen huoltaja sisarensa kuoltua.

Hyväsydäminen Zoe ei kuitenkaan aina ollut onnekas. Juuri kun hänen omin lupinensa emännöimänsä hyväntekeväisyystapahtuma talossa oli karannut käsistä, talon isäntä Isandro Montero saapui yllättäen paikalle. Isandro päätti hankkiutua uudesta taloudenhoitajasta eroon. Vai pitäisikö hänen hankkiutua eroon oudosta tunteesta, jonka Zoen läheisyys hänessä aiheutti?

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Carol Marinelli, Kim Lawrence

Julkaistu

2019-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

217 sivua

Tietoa kirjasta Ei mikään Tuhkimo / Erityisen yksityistä

Ei mikään Tuhkimo / Erityisen yksityistä on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Carol Marinelli, Kim Lawrence. Kyseinen romaanit pitää sisällään 217 sivua, joiden seassa olla jopa useampi hetki. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä seurassa saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirjaa onnistuu kuunnella juuri siellä missä ikinä menetkään joten se saa matkastasi kiintoisamman. Äänikirjan sinulle lukee tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Harlequin 2019-12-01. E- sekä äänikirjat tarjoilevat mahtavan tilaisuuden iloita mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tarvitset ainoastaan kännykän niin messissä on mittaamattomasti kirjoja. Suorittamalla noin 10€ kuukausimaksun korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Kun et ole vuorenvarma onko tämän tyyppinen palvelu kelpo sinulle, niin onnistut kokeilla tahtomaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.