Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Sari Helin - Elämää tehosekoittimessa ja muita kirjoituksia maksuttomasti

Olennaisuuksia naisen elämästä

Huonon Äidin sanallisia täsmälaukauksia jokaisen ruuhkavuosissa rimpuilevan kipupisteisiin!

Ruuhkavuotisen dieettipäiväkirja. Sovituskoppikriisi eli miten näytät pakastebroilerilta. Näin neuvot muita imuroinnissa. KonMari on perversseille. Muovikukat ovat nättejä parvekkeella. Täydet meikit naamassa nukkumisen taito.Sari Helin havainnoi tutulla tyylillään naisen elämän olennaisia tapauksia. Elämää tehosekoittimessa on koottu hänen Anna-lehteen, Kotivinkkiin ja Kaksplussaan kirjoittamistaan kolumneista sekä uusista, ennen julkaisemattomista teksteistä.Naistenlehdissä kolumnoiva Helin on myös Huono Äiti, sosiaalisen median hahmo, josta kaikki ruuhkavuosissaan ryytyvät voivat löytää itsensä. Sadattuhannet naiset seuraavat Huonon Äidin some-elämää joka viikko.

Sari Helin (s. 1968) on kirjoittanut kolumneja naistenlehtiin jo vuosien ajan. Hän on myös Huono Äiti, jonka blogi on maan luetuin perheblogi. Helin on julkaisut aiemmin kirjat Huonon Äidin seksikirja sekä Huono Äiti: Tunnustuksia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sari Helin

Julkaistu

2017-10-20

Lukija

Meri Nenonen

Äänikirjan pituus

188 min

E-kirjan pituus

70 sivua

Tietoa kirjasta Elämää tehosekoittimessa ja muita kirjoituksia

Mielenkiintoinen Elämää tehosekoittimessa ja muita kirjoituksia on tyylikäs romaanit, mitä kuunneltaessa kellonaika poistuu kerrassaan. Teoksen on kirjoittanut Sari Helin. Tämä GENRE on pituudeltaan 70 sivua, näin ollen riemua riittää useaksi ajanjaksoksi. Älä kuitenkaan rajoitu ainoastaan e-kirjaan, testaa myös teoksen äänikirja versiota, minkä kuuntelet 3:08:08 tunnissa. Kuunneltava kirja ei rajoita sinua iloitsemaan kirjasta yksin siihen aikaan kun onnistut lukemaan, vaan pystyt iloita kirjasta silloin kun tahdot esimerkiksi kävelyllä. NAME äänikirjan äänenä on Meri Nenonen. Kyseisen teoksen julkaisi Kustannusosakeyhtiö Tammi 2017-10-20. Siirtymällä ääni- sekä e-kirjoihin luot itsellesi uuden oven kirjojen pariin. Äänikirjojen kuuntelemiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, mihin asennat valitsemasi kirjasovelluksen. Maksamalla kiinteän kuukausihinnan korkkaat näin oven kirjojen todellisuuteen, missä ei takuuvarmasti lopu kirjat omana elinaikanasi. Jos yhä epäröit käyttäisitkö sinä sovellusta, niin yritä sitä 2 viikon ajan.