E-kirja

Lue tai kuuntele

Pietari Päivärinta - Elämän havainnoita VII maksuttomasti

Kalle ja Hiskias ovat parhaat kaverukset. He muuttavat yhdessä kouluun toiseen kaupunkiin ja yhdessä he päätyvät myös yliopistoon. Kaikki kuitenkin muuttuu, kun he eräänä päivänä tapaavat kaksi sisarusta: Tiinan ja Marin.

Hiskias ihastuu Tiinaan. Hän ei ole ihan varma, onko myös Kalle ihastunut samaan tyttöön. Muutaman kuukauden kuluttua Hiskias saa odottamansa rakkauskirjeen – mutta kirjeen lähettäjä saa miehen pois tolaltaan.

"Hairahdus" on Pietari Päivärinnan kertomus ystävyydestä, rakkaudesta ja ystävyyden hajoamisesta. "Elämän havainnoita VII" sisältää lisäksi kertomukset "Rauta-mies" ja "Pentti ja Inka". "Elämän havainnoita" on Päivärinnan kymmenosainen sarja, joka ilmestyi WSOY:n kustantamana vuosina 1880–1889. Sarjan osat kuvaavat tavallisen kansan elämää Pohjanmaalla. Pietari Päivärinta (1827–1913) oli suomalainen kirjailija ja lukkari. Ylivieskalainen Päivärinta työskenteli 12-vuotiaasta lähtien renkinä, mutta pääsi myöhemmin lukkarinoppiin. Päivärinnan esikoisteos julkaistiin vuonna 1867. "Seurakunnan kosto" -niminen kertomus käsittelee isonvihan aikoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Pietari Päivärinta

Julkaistu

2020-02-28

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

91 sivua

Tietoa kirjasta Elämän havainnoita VII

Elämän havainnoita VII on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Tämän ensiluokkaisen teoksen on raapustanut Pietari Päivärinta. Kyseinen romaanit pitää sisällään 91 sivua, joiden rinnalla nautiskella vaikka moni hetkinen. Tässä tapauksessa ei ole siitä huolimatta pakollista taipua yksin luettavaan versioon, lisänä valittavana on myös 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirja on loistava keino kuunnella kirjaa ollessasi sitten junassa, bussissa tai vaikka pyöräilemässä. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirjan on julkaissut Saga Egmont 2020-02-28. Äänikirjat sekä e-kirjat antavat kokonaan innovatiivisen keinon nauttia kirjoista. Tarvitset pelkästään älypuhelimen niin messissä on satoja kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on ongelmatonta äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Moni palveluista tarjoaa samoin maksuttoman ilmaisjakson, tällä tavalla pystyt ilmaiseksi tutkia sovellusta ilman maksuja*.