E-kirja

Lue tai kuuntele

Goliarda Sapienza - Elämän ilo maksuttomasti

Elämän ilo julkaistiin Italiassa vasta kaksikymmentä vuotta kirjailijansa kuoleman jälkeen, sillä 1978 valmistunut teos oli aikanaan liian radikaali italialaiselle kustannusmaailmalle. Nyt sitä pidetään mestariteoksena.

Modesta syntyy köyhässä Sisiliassa tammikuun ensimmäinen päivä vuonna 1900. Kesytön tyttö irrottautuu köyhistä oloista vakuuttuneena siitä, että elämällä on luvassa hänelle jotain parempaa. Tulen ja veren saattelemana hän päätyy luostariin, josta kohtalo heittää hänet italialaisen aatelisperheen palatsiin. Älykäs Modesta pukee ylleen milloin aristokraatin, sosialistin, libertiinin, runoilijan, vastarintaliikkeen taistelijan, vallanhimoisen uranaisen, äidin ja kyltymättömän rakastajattaren viitan. Modesta elää halki myrskyisän vuosisadan tukenaan Sisilian auringosta syntynyt voittamaton ase: elämän ilo.

Modestan villi kertojanääni maalaa lukijan silmien eteen kuvan 1900-luvun Italian poliittisesta, moraalisesta ja sosiaalisesta historiasta ja naisesta, jonka elämää ohjaa vahva seksuaalisuus, omaperäinen oikeudentunto ja tiedonnälkä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Goliarda Sapienza

Julkaistu

2014-09-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

583 sivua

Tietoa kirjasta Elämän ilo

Kuuntele välittömästi tapahtumarikas romaanit Elämän ilo, minkä avulla vastaanotat imuistoisia elämyksiä. Kirjan on kirjoittanut Goliarda Sapienza. Kyseinen romaanit pitää sisällään 583 sivua, minkä avulla nautiskella jopa useampi tovi. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä matkassa vastaanotat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on loistava konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet matkustamassa ja saa myös iltalenkistä ainutlaatuisemman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2014-09-30 julkaisijan Gummerus toimesta. Pane alulle viipymättä äänikirjoihin ja digitaalisiin kirjoihin perehtyminen ja kykenet iloitsemaan kirjoista täysin tuoreella tavalla. Äänikirjojen kuuntelemiseen sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain älypuhelimen, mihin asennat valitsemasi kirjasovelluksen. Sitten kun mielit mennä oikeasti e-kirjojen pauloihin, sinun alkaa pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15€ niin käytössäsi on jättimäinen yhditelmä erilaisia e-kirjoja. Usea palveluista antaa myöskin maksuttoman ilmaisjakson, tällä tavalla kykenet kahleettomasti yrittää palvelua ilman maksuja*.