Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Victoria Hislop - Elämänlanka maksuttomasti

Rakkaustarina kuin kaunis koruommel

Victoria Hislopin romaani Elämänlanka on unohtumaton tarina rakkaudesta ja ystävyydestä sekä valinnoista, joita jokaisen täytyy tehdä, kun elämältä putoaa pohja.

Thessalonikissa syttyy suurpalo vuonna 1917, ja monikulttuurinen kaupunki taistelee katastrofia vastaan. Tuona kohtalon yönä syntyy Dimitri, rikkaan kangaskauppiaan poika.

Viisi vuotta myöhemmin orvoksi jäänyt nuori Katerina ajautuu Thessalonikiin, missä hän elää tuntemattomien hyväntahtoisuuden varassa. Dimitrin ja Katerinan elämät punoutuvat toisiinsa ja huumaavan Thessalonikin vaiheisiin: etnisten ryhmien vainoon, natsimiehitykseen, luonnonmullistuksiin ja talouden romahdukseen.

Kun nuori mies kuulee vuosikymmeniä myöhemmin isovanhempiensa uskomattoman tarinan ensimmäistä kertaa, hän ymmärtää, että hänen on tehtävä valinta. Pitäisikö hänen jäädä ja vaalia isovanhempiensa perintöä?

”Elämänlanka on värikylläinen rakkaustarina, jonka taustana on Thessalonikin traaginen historia. (--) Yksityiskohtia pursuava tarina on kiinnostava sukellus Kreikan historiaan ja nykypäivään.” - Me Naiset

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Victoria Hislop

Julkaistu

2020-07-01

Lukija

Annu Valonen

Äänikirjan pituus

969 min

E-kirjan pituus

308 sivua

Tietoa kirjasta Elämänlanka

Lue nyt touhukas romaanit Elämänlanka, jonka mukana vastaanotat ainutlaatuisia elämyksiä. Tämän on kirjoittanut Victoria Hislop. Elämänlanka on pituudeltaan 308 sivua, siis todella hyvä pituus luettavaksi. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa koet peräti 16:09:53 h. Äänikirja onkin upea tyyli kuunnella kirjaa olitpa junassa, taksissa tai vaikka kävelyllä. Äänikirjan on lukenut Annu Valonen. Tämän teoksen julkaisi Bazar 2020-07-01. Ääni – sekä myös e-kirja on mukava konstilueskella tai kuunnella kirjaa justiinsa siellä missä koskaan menet. Tarviit pelkästään puhelimen jolloin kyydissäsi on satoja kirjoja. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, mikä mahdollistaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman lukumäärän kirjoja missä ikinä menet. Paras käyttäjälle on että, miltei kaikki palvelut tarjoilevat maksutonta ilmaisjaksoa ja siten voit rajoittamattomasti testata parin viikon ajan äänikirjoja sekä valita onko palvelu sinulle hyvä.