Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Anne B. Ragde - Elämänrakentajat maksuttomasti

Niin kepeää, niin kipeää.

Anne B. Ragden valloittava sukutarina jatkuu! Kuolema yllättää, mutta elämä jatkuu Berliininpoppelit-sarjan viidennessä osassa Elämänrakentajat.

Neshovin sikatilan perinyt Torunn pistää toimeksi, ja pian remontti on niin valmis, että äiti ja ystävätär voivat tulla Oslosta kylään. Kaiken kukkuraksi Torunn aloittaa harjoittelijana setänsä Margidon hautaustoimistossa. Muutosten kouriin joutuu myös Erlend: on remontoitava luksushuvila ja kestettävä kiukuttelevaa kumppania. Kirkkaimmaksi tähdeksi nousee kuitenkin hoivakodissa viihtyvä Tormod, joka uskaltaa viimein muistella kipeää menneisyyttään.Lempeän humoristisesti Ragde kuvaa jokapäiväistä elämää ja kauaskantoisia valintoja, kun remontin tarpeessa on paitsi rapistunut perintötila myös yhden jos toisenkin arki."Kiitos Ragde, että sarja sai jatkoa!"– Les! Lue! -kirjablogi"Ragde löytää juuri oikeat sanat, kun pienet onnenhetket putkahtavat esiin. Kirja säkenöi Ragden nerokkaista lauseista."– Fædrelandsvennen"Taidokkaasti Ragde muuttaa arjen komediaksi ja sydäntäsärkeväksi draamaksi. Hän ymmärtää yksityiskohtien päälle ja hurvittelee kuvatessaan arkea."– Dagens Næringsliv

Norjalaisen Anne B. Ragden herkullisen osuva huumori ja empaattinen ote ovat ihastuttaneet lukijoita jo yli 20 maassa. Tuottelias Ragde on kirjoittanut lastenkirjoja, romaaneja, dekkareita ja novellikokoelmia. Neshovin sikatilasta kertovaa Berliininpoppelit-sarjaa Ragde päätti kuin päättikin jatkaa innokkaiden faniensa toivomuksesta. Kirjojen pohjalta on tehty Suomessakin nähty elämänmakuinen tv-sarja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne B. Ragde

Julkaistu

2018-08-10

Lukija

Mervi Takatalo

Äänikirjan pituus

663 min

E-kirjan pituus

231 sivua

Tietoa kirjasta Elämänrakentajat

Sähköistävä Elämänrakentajat on suurenmoinen romaanit, mitä luettaessa ajankulu haihtuu kerrassaan. Tämän on kirjoittanut Anne B. Ragde. Elämänrakentajat on pituudeltaan 231 sivua, joten näinollen kelvollinen pituus luettavaksi. Älä jää yksin e-kirjaan, sen sijaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, jonka kuuntelet 11:03:17 tunnissa. Äänikirja on uusi tapa nauttia kirjaa ollessasi ratikassa, bussissa tai vaikkapa pyöräilemässä. Äänikirjan lumoavana lukijana toimii Mervi Takatalo. Äänikirja on julkaistu 2018-08-10 ja teoksen julkaisijana on Kustannusosakeyhtiö Tammi. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin avaat tuoreen oven kirjojen maailmaan. Kun sinulla on ikioma kännykkäsi mukana, niin sinulla on myös taskussasi lukemattomia erilaisia kirjoja. Mikäli haluat päästä kunnollisesti äänikirjojen todellisuuteen, sinun pitää ainoastaan maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa ja hyödynnettävänäsi on suurenmoinen yhditelmä omalaatuisia kirjoja. Jos et ole takuuvarma onko tämän lainen palvelu kelpo sinulle, niin voit kokeilla valitsemaasi sovellusta sitoutumatta 2 viikon ajan.