Äänikirja

Lue tai kuuntele

Anna Fredriksson - Elokuinen retki maksuttomasti

Jenny on hiljattain täyttänyt neljäkymmentä, mutta elämä ei ole edennyt suunnitellusti. Kun hän saa selville, että aviomies on pettänyt häntä, ero on edessä ja elämä romahtaa.

Kolme nuoruudenystävää houkuttelee hänet mukaan pyöräilylomalle läpi loppukesäisen Etelä-Ruotsin, ehkä saadakseen hänet löytämään taas itsensä. Matkan viiden päivän aikana ystävyys joutuu koetukselle. Iloinen tunnelma muuttuu, kun Jenny saa tietää, että yksi ystävistä on tiennyt hänen puolisonsa uskottomuudesta mutta ei ole kertonut siitä. Porukan sisällä syntyy leirejä, ja ystävät alkavat yhä enemmän ihmetellä, miten Jenny on muuttunut viimeisen vuoden aikana. He alkavat käsittää, että jotakin vakavaa on tapahtunut, parisuhdeongelmien lisäksi.

Elokuinen matka kuvaa, miten ystävyyden ehdot voivat muuttua – että ystävyys elämän keskivaiheilla on aivan eri asia kuin teini-iässä. Se on lämmin ja ravisteleva romaani rakkaudesta, luottamuksesta ja siitä, miten tärkeää on uskaltaa paljastaa itsensä kokonaan niille, joita rakastaa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anna Fredriksson

Julkaistu

2019-02-04

Lukija

Outi Vuoriranta

Äänikirjan pituus

602 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Elokuinen retki

Kiehtova Elokuinen retki on suurenmoinen romaanit, mitä kuunnellessa kellonaika unohtuu kokonaan. Tämän mielenkiintoisen teoksen on raapustanut Anna Fredriksson. Kirjan pituus on 0. Nykypäivänä ei ole kuitenkaan tarve taipua vain luettavaan versioon, vaan saatavissa on kanssa 10:02:54 h pitkä äänikirja. Äänikirja onkin hyödyllinen konsti kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet autossa ja se saa myös lenkistä jännittävämmän. Äänikirjan rentouttavana kertojana toimii Outi Vuoriranta. Teoksen on julkaissut StorySide FI 2019-02-04. Ääni – sekä myös e-kirja onkin vetoava tapa lueskella tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä ikinä oletkaan. Äänikirjojen kuunteluun sekä e-kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, johon asennat valitsemasi kirjasovelluksen. Tilittämällä noin 10€ kuukausihinnan aukaiset oven kirjojen todellisuuteen, missä ei epäilemättä lopu kirjat kesken sinun elämässäsi. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoilee toisaalta maksuttoman kokeilujakson, ja näin kykenet vapaasti tutkia sovellusta ilman maksuja*.