Lue tai kuuntele

Tuomas Kyrö - En juhli, Mielensäpahoittaja maksuttomasti

Ensimmäisen Mielensäpahoittaja-kirjan ilmestymisestä on kulunut 10 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi Suomen kansalaiset ovat lähettäneet Mielensäpahoittajalle omia mielipahojaan. Nyt vanha jäärä käsittelee ne asianmukaisella vakavuudella, josta syntyy kirjan vastustamaton huumori.

"Pyydettiin juhlapuhe. Kyllä en ole mikään puhuja. Olen tekijä.

Sanotte, että nyt on syytä juhlaan. Se on vale. On syytä tehdä hommat ja mennä ajoissa nukkumaan.

Juhlissa on serppentiiniä, liian pitkiä puheita, seutuvaatteet, kiristävä kravatti, humalainen eno, turhia lahjakortteja, pitkäaikaisen työnantajan tervehdys, kermakaakku ja juhlakirja.

Kyllä en juhli.

Herra kirjailija Kyrö teki pyytämättä ja kysymättä minusta kirjan 10 vuotta sitten. Sen jälkeen on tullut elokuvia, teatteriesityksiä, uusia kirjoja, kisakatsomoita ja purnukoita. Milloin tämä loppuu? Milloin tavallinen elämä saa jatkua?”


Mielensäpahoittaja
tavallinen ihminen
Sysi-Suomi

Armeijassa Tuomas Kyröllä todettiin sopeutumishäiriö. Sitä hoitaakseen hän on kirjoittanut 26 palkittua ja kiitettyä kirjaa. Ne ovat kääntyneet elokuviksi, teatteriesityksiksi ja kolmelletoista eri kielelle. Kyrön kirjoja on myyty jo yli miljoona kappaletta ja varastettu muutama.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Tuomas Kyrö

Julkaistu

2020-10-19

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta En juhli, Mielensäpahoittaja

En juhli, Mielensäpahoittaja on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tuotti Tuomas Kyrö. En juhli, Mielensäpahoittaja on pituudeltaan 0 sivua, elikä erittäin mainio pituus läpi käytäväksi. Digitaalisen kirjan kanssa saatavilla on lisäksi äänikirja, jonka seassa vietät jopa 0:00:00 tuntia. Äänikirja on mukava keino kuunnella kirjaa myöskin silloin kun olet julkisessa ja se saa myös iltalenkistä jännittävämmän. Kirjan sointuvana kertojana toimii tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2020-10-19 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – sekä myös e-kirja on helppo keinolueskella ja kuunnella kirjaa justiinsa siellä jossa koskaan olet. Se kaikki toimii mukavasti, kunhan vain omistat älypuhelimen. Tämä kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 20euron kuukausittaisen maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan rajattoman summan kirjoja missä ikänään menetkään. Mikäli et ole vakuuttunut onko tämän mukainen palvelu kelpo sinulle, niin onnistut yrittää tahtomaasi palvelua rajattomasti 2 viikon ajan.