E-kirja

Lue tai kuuntele

Anatole France - Enkelien kapina maksuttomasti

Suojelusenkeli Arcade on tylsistynyt. Hänen suojeltavansa piispa Maurice d’Esparvieu on nimittäin liian kunnollinen. Piispan teologisia opuksia luettuaan Arcade ryhtyykin ateistiksi, muuttaa Pariisiin ja liittyy langenneiden enkelien joukkoon. Mutta mitä tapahtuu, kun enkelit nousevat kapinaan Jumalaa vastaan?

Anatole Francen satiirissa enkelit eivät ole virheettömiä pyhimyksiä, vaan ihmisten kaltaisia hahmoja, joilla jokaisella on oma persoonansa taipumuksineen, toiveineen ja vikoineen. Huumorin keinoin osansa kritiikistä saavat niin yhteiskunta, uskonto kuin despotismikin.
Ranskalainen Anatole France (1844‒1924), oikealta nimeltään François-Anatole Thibault, sai Nobelin kirjallisuuspalkinnon vuonna 1921. France julkaisi niin runoja kuin romaanejakin ja toimi myös toimittajana. France käsittelee tuotannossaan muun muassa yhteiskunnallisia kysymyksiä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anatole France

Julkaistu

2020-05-13

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

193 sivua

Tietoa kirjasta Enkelien kapina

Enkelien kapina on mukaansatempaava sekä viihdyttävä romaanit, joka ei taatusti jätä missään nimessä vaisuksi. Tämän suurenmoisen teoksen on tehnyt Anatole France. Enkelien kapina on pituudeltaan 193 sivua, joten oikein asiallinen pituus luettavaksi. Digitaalisen kirjan lisäksi käytettävänä on loistava äänikirja, minkä seassa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei pidättele nauttimaan kirjasta yksin siihen aikaan kun kykenet lukemaan, sitä vastoin sinun on mahdollista nauttia kirjasta missä tahdot vaika automatkalla. Kirjan lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-05-13 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Tutustumalla ääni- sekä e-kirjoihin kytket sinulle täysin tuoreen oven kirjojen pariin. Se koko juttu sujuu mukavasti, jos vain omistat älypuhelimen. Äänikirjojen kuunteleminen on vaivatonta eri laisilla sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Parasta asiakkaalle on että, liki kaikki sovellukset tarjoavat ilmaista kokeilua ja tällä tavalla saat rajoituksetta kuunnella kahden viikon ajan kirjoja ja testata onko ohjelma justiinsa sinulle kelp.