Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Åke Edwardson - Enkelitanssi maksuttomasti

Ruotsalaispoika murhataan Lontoossa. Miltei samaan aikaan tapahtuu Göteborgissakin murha, joka muistuttaa liikaa Lontoon tapausta ollakseen pelkkää yhteensattumaa.

Göteborgilainen rikoskomisario Erik Winter ja hänen lontoolaiskollegansa Steve Macdonald joutuvat selvittämään murhia, joiden jäljet johtavat molempien uran inhottavimmille rikoksen poluille... onko rikosten takana kylmä bisnes, sairaat intohimot vai vanha kauna?

Enkelitanssi on Edwardsonin ensimmäinen Erik Winter -romaani. Winter on 37-vuotias, snobismiin taipuvainen jazzin ja sikareiden ystävä, älykkö, jonka ei tarvitse tehdä työtä rahan takia.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Åke Edwardson

Julkaistu

2020-06-15

Lukija

Jone Takamäki

Äänikirjan pituus

794 min

E-kirjan pituus

280 sivua

Tietoa kirjasta Enkelitanssi

Enkelitanssi on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen kirjoitti Åke Edwardson. Teoksen pituus on 280. Tästä digitaalisesta kirjasta onnistuu myöskin kuunneltava versio, minkä kestoaika on 13:14:03 tuntia. Äänikirjaa pystyy kuunnella aivan siellä missä kuljet joten se saa matkasta kuin matkasta kiinnostusta herättävän. NAME äänikirjan lukija ääni on Jone Takamäki. Kirja on alunperin julkaistu 2020-06-15 julkaisijan Otava toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat aivan modernin tavan nauttia kirjoista. Tämä kaikki sujuu sulavasti, jos omistat puhelimen. Suorittamalla kuukausihinnan avaat siis oven kirjojen maailmaan, jossa ei toden totta lopu kirjat kesken sinun elinaikanasi. Mikäli yhä epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin testaa sitä oitis 2 viikon ajan.