E-kirja

Lue tai kuuntele

Yvonne Lindsay, Sarah M. Anderson - Epäluulon syövereissä / Lapsenlikka maksuttomasti

Epäluulon syövereissä

Imogene tapaa tulevan aviomiehensä ensimmäisen kerran alttarilla... Järkytys on melkoinen, kun hän näkee hänelle valitun sulhasen. Valentin Horvath – hänen entinen aviomiehensä! Avioliitonjärjestäjän mukaan he ovat täydelliset toisilleen, vaikka Imogenen sydän on yhä riekaleina Valentinin syrjähypyn takia. Onko menneisyyden taakka liian raskas, jotta he voisivat yrittää uudelleen?Lapsenlikka

Trish Hunter aikoo hyökätä sympaattisen teknologiamiljardöörin Nate Longmiren pakeille pyytääkseen mieheltä avustusta Lakota-lapsille. Trish onnistuukin saamaan miehen huomion, mutta se, että hän huomaa kahden viikon kuluttua olevansa miehen orvoksi jääneen veljentyttären lapsenhoitaja ja asuvansa miehen kotona, on jo jotakin, mitä hän ei olisi osannut kuvitella villeimmissä unelmissaankaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Yvonne Lindsay, Sarah M. Anderson

Julkaistu

2020-04-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

211 sivua

Tietoa kirjasta Epäluulon syövereissä / Lapsenlikka

Lue nyt vauhdikas romaanit Epäluulon syövereissä / Lapsenlikka, minkä kera vastaanotat ainutkertaisia hetkiä. Kirjan loi Yvonne Lindsay, Sarah M. Anderson. Tämän pituus on 211. E-kirjan ohella saatavilla on lisäksi äänikirja, minkä parissa vietät vähintään 0:00:00 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen keino nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi ratikassa, taksissa tai vaikka pyöräilemässä. Äänikirjan rentouttavana äänenä toimii tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-04-01 ja kirjan julkaisijana toimii Harlequin. E- ja äänikirjat antavat uuden vaihtoehdon nauttia kiinnostusta herättävistä kirjoista liikkeellä ollessasi sekä kotona. Äänikirjojen käyttämiseen ja digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat haluamasi kirjasovelluksen. Sovellukset toimivat perinteisesti 10-20e maksulla, millä kykenee kuuntelemaan loputtomasti monenlaisia äänikirjoja ja lukemaan jännittäviä e-kirjoja. Suurinosa ohjelmista antaa myöskin vapaan ilmaisjakson, tällä tavoin kykenet ilmaiseksi kokeilla palvelua ilman maksuja*.