E-kirja

Lue tai kuuntele

Hall Caine - Erään rikoksen varjo maksuttomasti

Ralph Ray syntyy syrjäisellä seudulla paimenten perheeseen. Tultuaan täysi-ikäiseksi hän päättää liittyä parlamentin joukkoihin taistellakseen kuningas Kaarlea vastaan. Kolmen vuoden jälkeen Ralph palaa takaisin mukanaan toverinsa James Wilson.

James Wilsonissa on kaikkien mielestä jotain epäilyttävää. Kenellekään ei oikein selviä, mistä hän tulee ja mitä hän piilottelee. Pian Wilson löydetään murhattuna. Murhasta syytetään köyhää räätäli Simeon Staggia, mutta asiaa ei voida todistaa. Langettaako syytös pysyvän varjon Staggin ylle? Mitä Wilsonille todella tapahtui? Brittiläinen Sir Thomas Henry Hall Caine (1853–1931) tuli tunnetuksi kirjailijana, runoilijana ja kriitikkona. Cainen suosituista näytelmistä ja romaaneista on tehty myös elokuvaversioita. Cainen romaaneissa on usein romanttinen pohjasävy, mutta hän käsittelee myös yhteiskunnallisia teemoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hall Caine

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

323 sivua

Tietoa kirjasta Erään rikoksen varjo

Erään rikoksen varjo on jännittävä sekä mielenkiintoinen romaanit, joka ei ehdottomasti jätä todellakaan vaisuksi. Tämän on kirjoittanut Hall Caine. Kyseinen romaanit pitää sisällään 323 sivua, joiden mukana nauttia vaikka moni ilta. Tottakai ei ole onneksi välttämätöntä taipua yksistään luettavaan versioon, lisänä käytettävissä on myös 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirja onkin kiva konsti kuunnella kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, bussissa tai vaikkapa juoksemassa. Tätä äänikirjaa lukee tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-09-14 julkaisijan tuntematon toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin hyvä tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa ikinä olet. Äänikirjat sekä elektroniset kirjat kulkevat mukavasti mukanasi kännykässäsi. Kun tahdot mennä' kunnollisesti kirjojen pauloihin, sinun pitää pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 20e jolloin käytössäsi on isokokoinen kokoelma omalaatuisia kirjoja. Kun et ole vuorenvarma onko tämän mukainen sovellus soveluas itsellesi, niin voit testata valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.