E-kirja

Lue tai kuuntele

Kyösti Wilkuna - Erämaan lapset maksuttomasti

"Satojen kaatuneiden veri punasi vainioiden ja rantaniityn lumivaippaa, mutta kylmän kangistamat ruumiit makasivat vielä sikin sokin ympäri taistelukenttää. Niiden välissä loimusi kymmenittäin nuotiotulia ja toisia tulia näkyi järven takaa, jossa marskin soturit olivat leiriin käyneet. Niin seisoivat tässä vastakkain herravalta ja talonpoikavalta, vaanien toisiaan tulisin silmin tähtikiiluisena uuden vuoden yönä."

On vuosi 1596. Käynnissä on nuijasota, jossa suomalaiset talonpojat ovat nousseet kapinaan aatelisia vastaan. Jaakko Ilkka on nuijapäällikkö, joka ei aio antaa periksi – ei edes silloin, kun häviö näyttää vääjäämättömältä.

Kyösti Wilkunan "Erämaan lapset" -novellikokoelma sisältää tarinan Jaakko Ilkasta sekä kahdeksan muuta historialliseen Suomeen sijoittuvaa novellia. Kyösti Wilkuna (1879–1922) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja poliittinen aktivisti. Hän julkaisi näytelmiä, romaaneja ja novellikokoelmia. Monet hänen teoksistaan olivat kansallismielisiä, ja Wilkuna ajoikin Suomen irrottautumista Venäjästä. Wilkuna oli Suomen sisällissodassa aktiivisesti mukana valkoisten puolella. Mielenterveysongelmista kärsinyt kirjailija ampui itsensä vuonna 1922.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kyösti Wilkuna

Julkaistu

2020-03-25

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

104 sivua

Tietoa kirjasta Erämaan lapset

Uskomaton Erämaan lapset on tyylikäs romaanit, jota luettaessa kellonaika haihtuu täysin. Kirjan tekijänä on ollut Kyösti Wilkuna. Kyseinen romaanit pitää sisällään 104 sivua, joiden seassa nautiskella vaikka useampi ilta. Nykypäivänä ei ole kuitenkaan pakko rajoittua yksistään luettavaan versioon, lisänä saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pituinen äänikirja. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella juuri siellä missä milloinkin kuljet ja se saa matkastasi kiinnostusta herättävän. Kirjan lumoavana lukijana toimii tuntematon. Kirja on julkaistu 2020-03-25 ja teoksen julkaisijana on Saga Egmont. Käynnistä samantien äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet nauttimaan kirjoista hyvin aintlaatuisella keinolla. Äänikirjat ja digitaaliset kirjat siirtyvät sopivasti mukana omassa puhelimessasi. Silloin kun vaadit mennä kunnollisesti kirjojen pauloihin, niin sinun tulee pelkästään suorittaa kiinteä kk-maksu 10 - 15e jolloin hyödynnettävänäsi on mahtava yhditelmä e-kirjoja. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoilee niin ikään vapaan kokeilun, joten kykenet kahleettomasti kokeilla sovellusta ilman euroakaan*.