E-kirja

Lue tai kuuntele

Santeri Ivalo - Erämaan nuijamiehet maksuttomasti

Eletään vuotta 1596. Olavinlinnassa on vankina Erkki-niminen mies, joka on osallistunut talonpoikaiskapinaan Rautalammilla. Turun linnan entinen alivouti Martti Pietarinpoika Silta vastaanottaa kirjeen, jossa hänen poikansa epäilee, että Erkki on heidän sukulaisensa. Jos huhu on totta, poika haluaa vapauttaa Erkin – poika työskentelee nimittäin ratsumestarina Olavinlinnassa.

Kukaan heistä ei aavista, että vielä samana vuonna syttyy suuri ja verinen nuijasota – sota, joka tulee vaikuttamaan heidän kaikkien elämään.

"Erämaan nuijamiehet" on Santeri Ivalon historiallinen romaani, joka julkaistiin vuonna 1922. Santeri Ivalo (1866–1937) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja historioitsija. Ivalo kirjoitti erityisesti historiallisia romaaneja. Hänen tunnetuimpia teoksiaan on 1880-luvun arvomuutoksia kuvaava romaani "Aikansa lapsipuoli", joka julkaistiin vuonna 1895. Ivalo oli merkittävä toimittaja, ja hän oli perustamassa Päivälehteä vuonna 1889. Päivälehtestä tuli myöhemmin Helsingin Sanomat. Ivalo toimi sekä Päivälehden että Helsingin Sanomien päätoimittajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Santeri Ivalo

Julkaistu

2020-03-27

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

235 sivua

Tietoa kirjasta Erämaan nuijamiehet

Erämaan nuijamiehet on mielenkiintoinen sekä kiintoisa romaanit, mikä ei ehdottomasti jätä todellakaan väsyneeksi. Kirjan tekijänä on ollut Santeri Ivalo. Kyseinen romaanit pitää sisällään 235 sivua, joiden parissa nauttia useampi ilta. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka messissä kuuntelet jopa 0:00:00 h. Äänikirja on mukava tapa kuunnella kirjaa myöskin hetkinä kun olet julkisessa ja saa myös iltalenkistä mielenkiintoisemman. Tämän äänikirjan lukee tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-03-27. Tutustuessasi ääni- sekä e-kirjoihin kytket itsellesi uuden oven kirjojen luokse. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat siirtyvät helposti mukanasi älypuhelimessasi. Tämä onnistuu suorittamalla 10 - 20euron kuukausimaksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan äärettömän lukumäärän kirjoja missä ikänään kuljet. Monet äänikirjapalveluista antaa samoin vapaan kokeilujakson, joten pystyt sitoutumattomasti kokeilla palvelua ilman euroakaan*.