E-kirja

Lue tai kuuntele

Elina Hirvonen - Että hän muistaisi saman maksuttomasti

Anna haluaa viettää päivän kirjan kanssa mutta joutuukin tapaamaan veljeään mielisairaalaan. Matkalla sairaalaan hän käy läpi oman perheensä ja Yhdysvalloista Suomeen muuttaneen poikaystävänsä Ianin perheen historiaa. Lähihistorian varjot, edellisten sukupolvien kokemat sodat ja mielen sairaudet ovat jättäneet jälkiä, joita aika ei peitä. Kipeät tapahtumat ovat kärjistyneet muutamaa viikkoa aikaisemmin, Irakin sodan vastaisessa mielenosoituksessa tavalla, jota Anna ei voi antaa itselleen anteeksi.

Että hän muistaisi saman on vahvasti omaan aikaamme kiinnittyvä yhden päivän romaani. Teos kuvaa, miten ihmiset kantavat mukanaan edellisten sukupolvien kokemuksia, miten herkästi ihmisen mieli särkyy ja miten mahdotonta on kantaa toisen ihmisen kärsimystä.

Elina Hirvonen (s. 1975) on kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvien tekijä. Hirvosen esikoisromaani Että hän muistaisi saman (2005) oli Finlandia-palkintoehdokkaana. Se on käännetty seitsemälle kielelle. Toukokuussa 2009 romaani nostettiin New York Times Book Review'n kanteen, mikä on harvinaista esikoisromaanille. Douglas Robinsonin kääntämänä romaanin englanninkielinen nimi on When I Forgot.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Elina Hirvonen

Julkaistu

2015-03-26

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

97 sivua

Tietoa kirjasta Että hän muistaisi saman

Kuuntele välittömästi vaiheakas romaanit Että hän muistaisi saman, jonka kera saat ainutkertaisia hetkiä. Kirjan tekijänä on ollut Elina Hirvonen. Tämä romaanit pitää sisällään 97 sivua, minkä seassa nauttia jopa useampi tovi. Ethän kuitenkaan rajoitu ainoastaan e-kirjaan, sen sijaan testaa myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa luonnistuu kuunnella ihan siellä missä liikutkaan eli se luo matkastasi mukaansatempaavamman. NAME äänikirjan lukija on tuntematon. Kyseisen kirjan julkaisi WSOY 2015-03-26. Äänikirjat sekä e-kirjat synnyttävät tyystin uudenlaisen tavan nautiskella kirjoista. Äänikirjat sekä e-kirjat reissaavat sopivasti mukanasi älypuhelimessasi. Mikäli tahdot päästä oikeasti e-kirjojen maailmaan, sinun alkaa ainoastaan suorittaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 20€ ja sinulla on mahtava yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Jos epäilet käyttäisitkö sinä kyseistä ohjelmaa, niin yritä sitä 2 viikon ajan.