E-kirja

Lue tai kuuntele

Mohsin Hamid - Exit west maksuttomasti

Nuorten rakastavaisten pako sekasortoisesta Lähi-Idästä tuo uutisotsikot iholle - riipaiseva tarina rakkaudesta ja luottamuksesta.
Nadja ja Saeed kohtaavat iltaluennoilla ja heittäytyvät vähitellen salaiseen suhteeseen maassa, joka on sisällissodan kynnyksellä. Väkivalta yltyy, ja ulkonaliikkumiskielto on voimassa öisin. Kun tutut kadut muuttuvat pommiräjähdysten ja tarkastusasemien täplittämiksi, he alkavat kuulla huhuja ovista, joista voi livahtaa pois, vaarallisesti ja kovaan hintaan.
Nadja ja Saeed tajuavat ettei heillä ole enää muuta mahdollisuutta kuin paeta, ja kotimaa jää taakse. Oudossa ja epävarmassa tilanteessa he yrittävät pitää kiinni toisistaan ja menneisyydestään.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Mohsin Hamid

Julkaistu

2018-09-03

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

122 sivua

Tietoa kirjasta Exit west

Kutkuttava Exit west on mainio romaanit, jota kuunnellessa kellonaika katoaa kokonaan. Tämän kirjan on kirjoittanut Mohsin Hamid. Kyseinen kirja on sivumäärältään 122 sivua, toisin sanoen lukuiloa riittää lukuisaksi illaksi. E-kirjan lisäksi saatavilla on mainio äänikirja, jonka kera vietät normaalilla nopeudella 0:00:00 tuntia. Tämä kirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta yksin silloin kun onnistut lukemaan, päinvastoin kykenet nyt iloita kirjasta silloin kun haluat esimerkiksi lentokoneessa. Kirjan on lukenut tuntematon. Kirjan on julkaissut Otava 2018-09-03. E- ja äänikirjat tuottavat maikoisan vaihtoehdon iloita mukaansatempaavista kirjoista liikkeellä ollessasi että kotona. Tämä onnistuu mukavasti, kun vain omistat kännykän. Suorittamalla kk-maksun vapautat oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat sinun elämässäsi. Kirjojen kokeileminen on myös vilpittömän helppoa, sillä kykenet rajattomasti kokeilla palveua ilmaiseksi 2 viikon ajan.