E-kirja

Lue tai kuuntele

Melanie Milburne, Joanna Neil - Flirttiä paratiisissa / Kuin tulikärpäset yössä maksuttomasti

Flirttiä paratiisissa

Helppoa työtä kuvausryhmän lääkärinä. Luontaisetuna upea palmuranta…

Ensihoitolääkäri Alyssa Jones huokaisee helpotuksesta katsellessaan palmujen huojuntaa hiekkarannalla – täällä Bahamalla särkynyt sydän saa varmasti vihdoin tilaisuuden toipua. Pieni suhde yläkerrassa asuvan upean lääkärin kanssa voisi olla juuri sitä, mitä hän tarvitsee – jos hän vain muistaa pitää mielessään, että tämä kaikki on tarkoitettukin vain tilapäiseksi…Kuin tulikärpäset yössä

Yleislääkäri Lady Isabella vetäytyy syrjäiseen australialaiseen pikkukaupunkiin parantamaan särkynyttä sydäntään. Ikään kuin pikkukaupungissa voisi pitää matalaa profiilia, varsinkaan sen jälkeen, kun hän erehtyy luulemaan kaupungin poliisia strippariksi! Zach on palannut Jerringa Ridgeen hoitamaan isäänsä, ja Izzy on vain ei-toivottu häiriötekijä – mutta Zach ei malta olla flirttaamatta vaaran kanssa…!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Melanie Milburne, Joanna Neil

Julkaistu

2015-12-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

218 sivua

Tietoa kirjasta Flirttiä paratiisissa / Kuin tulikärpäset yössä

Uskomaton Flirttiä paratiisissa / Kuin tulikärpäset yössä on upea romaanit, jota lukiessa vuorokaudenaika poistuu tyystin. Tämän ensiluokkaisen kirjan on laatinut Melanie Milburne, Joanna Neil. Tämän pituus on 218. Nykypäivänä ei ole pakko taipua ainoastaan luettavaan versioon, vaan saatavissa on lisäksi 0:00:00 h pitkä äänikirja. Äänikirjaa pystyy kuunnella ihan siellä jossa ikinä kuljetkaan joten se tekee matkasta jännittävämmän. Äänikirjan on lukenut tuntematon. Tämän teoksen julkaisi Harlequin 2015-12-01. Aloita viipymättä äänikirjoihin tai digitaalisiin kirjoihin tutustuminen niin kyet nautiskelemaan kirjoista aivan uudella tavalla. Äänikirjojen kuunteluun sekä digitaalisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain kännykän, mihin asennat mielimäsi kirjasovelluksen. Kun tahdot päästä kunnollisesti äänikirjojen maailmaan, sinun alkaa maksaa kiinteä kuukausimaksu 10 - 15euroa jolloin sinulla on eeppinen yhditelmä omalaatuisia e-kirjoja. Parasta asiakkaalle on että, melkein kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat vapaata kokeilujaksoa ja siten kykenet rajoittamattomasti kuunnella parin viikon ajan äänikirjoja ja testata onko sovellus justiinsa sinulle kelp.