E-kirja

Lue tai kuuntele

Nic Pizzolatto - Galveston maksuttomasti

Tyylikäs, ajatuksia herättävä trilleri Texasin sydänmailta

Roy Cady on parantumattomasti sairas alkoholisti ja satunnainen palkkamurhaaja. Hänen elämänsä kääntyy päälaelleen, kun hän tajuaa olevansa itse tähtäimessä.

Cady pakenee Galvestoniin, Texasiin. Mukaan pakomatkalle päätyy myös palkkamurhaan sekaantunut teini-ikäinen prostituoitu Raquel. Cady ja Raquel muodostavat epätodennäköisen mutta karismaattisen parivaljakon, joka yrittää piiloutua kostonhimoiselta mafiapomolta ja ajautuu yhä syvemmälle kaupungin villiä länttä muistuttavaan alamaailmaan.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nic Pizzolatto

Julkaistu

2015-10-31

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

169 sivua

Tietoa kirjasta Galveston

Kiehtova Galveston on tyylikäs romaanit, jota lukiessa vuorokaudenaika häviää kokonaan. Kirjan tekijänä on ollut Nic Pizzolatto. Tämä teos on sivumäärältään 169 sivua, joten riemua piisaa moneksi lukuhetkeksi. E-kirjan lisäksi kuunneltavissa on lisäksi monikäyttöinen äänikirja, jonka parissa vietät normaalinopeudella 0:00:00 tuntia. Kuunneltava kirja ei estä lukijaansa iloitsemaan kirjasta pelkästään silloin kun kykenet lukemaan, sen sijaan voit nauttia kirjasta silloin kun haluat esimerkiksi lenkillä. Tämän kirjan lukee tuntematon. Teos on alunperin julkaistu 2015-10-31 julkaisijan Otava toimesta. Pane alulle heti äänikirjoihin tai e-kirjoihin perehtyminen jolloin kykenet nautiskelemaan kirjoista uudenaikaisella tavalla. Äänikirjat kuten myös elektroniset kirjat tallustavat näppärästi mukana omassa puhelimessasi. Tilittämällä kuukausihinnan aukaiset siis oven kirjojen todellisuuteen, missä ei toden totta lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kirjojen koettaminen on niin ikään äärimmäisen helppoa, sillä kykenet sitoutumatta kokeilla sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.