Äänikirja

Lue tai kuuntele

Anneli Vehkoo - G-piste maksuttomasti

Kaikkialla sama kaipuu, Pariisista Helsinkiin.

G-piste on romaani avioväsymyksestä, muuttuneista sukupuolirooleista, miesten paineista ja naisten yksinäisyydestä, tarpeista, joita ei aina lausuta ääneen.

Annan pitkä avioliitto ranskalaisen Marcin kanssa on näivettynyt uomiinsa ja arki Pariisin Joinville-le-Pontin lähiössä on tasaisen harmaata. Aviomiehen potenssiongelmat latistavat tunnelmaa entisestään, Anna turhautuu pahasti naisena ja päätyy hätäratkaisuna kokeilemaan maksuseksiä. Kokemus on oudon ristiriitainen ja kiehtova.

Viattomaksi tarkoitettu irtiotto muuttuu vähitellen tuhon romantiikaksi ja Annan elämä mullistuu täysin.
Kirjailija-toimittaja Anneli Vehkoo asuu ja työskentelee Pariisissa, missä hän on toiminut mm. Yleisradion kulttuurikirjeenvaihtajana. Vuonna 2007 ilmestynyt "G-piste" on hänen esikoisromaaninsa.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anneli Vehkoo

Julkaistu

2020-07-22

Lukija

Maija Rissanen

Äänikirjan pituus

422 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta G-piste

G-piste on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen on kirjoittanut Anneli Vehkoo. Kyseinen romaanit pitää sisällään 0 sivua, minkä kanssa olla moni ilta. Lisäksi tästä kirjasta löydät suositun äänikirja edition minkä matkassa vietät lukuhetkiä jopa 7:02:32 h. Tämä kirja ei hillitse sinua nautiskelemaan kirjasta ainoastaan siihen aikaan kun saatat lukemaan, sen sijaan pystyt nyt iloita kirjasta missä haluat vaika autossa. Tämän äänikirjan lukee Maija Rissanen. Teoksen on julkaissut Saga Egmont 2020-07-22. Ääni – sekä myös digitaalinen kirja onkin miellyttävä keinolukea ja kuunnella kirjaa juuri siellä jossa koskaan menet. Jos sinulla on puhelimesi mukana matkalla, niin sinulla on lisäksi seurassasi tuhansia erilaisia kirjoja. Suorittamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen todellisuuteen, jossa ei toden totta lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kun et ole takuuvarma onko tämän tyyppinen sovellus asiallinen itsellesi, niin kykenet testata valitsemaasi ohjelmaa rajattomasti 2 viikon ajan.