Äänikirja

Lue tai kuuntele

Sven Hassel - GPU maksuttomasti

GPU-vankila näyttää uhkaavan pelottavalta kukkulan päällä, ja se katoaa usein näkyvistä lumiryöppyjen taakse. Venäläiset ovat siellä ja pitävät vankilaa hallussaan. Yhtäkkiä tuntuu, kuin jotain putoaisi suuren putken läpi, mistä seuraa pamaus. Lumi tuiskuaa edessämme kuin suuri vesiputous.

– Tämä ei ole hauskaa, protestoi Porta lumen keskeltä. Tarkoitushan oli, että me ammumme kranaatinheittimillä, eivätkä he tuolla toisella puolella. Miksei koskaan voida pitää kiinni sovituista säännöistä!

Sven Hassel syntyi 1917 Fredriksborgin pikkukaupungissa Tanskassa. Nuorena miehenä Hassel pestautui Saksan armeijaan. Sodan todellisuus oli karumpaa kuin nuori ja kokematon Hassel oli osannut kuvitellakaan. Lopulta hän yritti paeta, minkä seurauksena hänet siirrettiin rikollisten ja toisinajattelijoiden muodostamiin rangaistusjoukkoihin. Myöhemmin Hasselin tie vei vankileirille, missä hän aloitti muistelmiensa kirjoittamisen. Rumputuli kuuluu tanskalaisen Sven Hasselin (1917−2012) 14-osaiseen sotakirjojen sarjaan. Hänen kirjojaan on käännetty yli 22 kielelle ja niitä on myyty yli 53 miljoonaa kappaletta ympäri maailman.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Sven Hassel

Julkaistu

2019-03-28

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

771 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta GPU

Lue välittömästi lumoava romaanit GPU, minkä avulla vietät imuistoisia tuntemuksia. Opuksen on kirjoittanut Sven Hassel. Teoksen pituus on 0. Luettavan kirjan kanssa tarjottavana on omaperäinen äänikirja, jonka seassa vietät jopa 12:51:33 tuntia. Äänikirja onkin ainutlaatuinen käytäntö nauttia kirjaa olitpa metrossa, taksissa tai vaikka lenkillä. Kyseisen äänikirjan lukija on Jukka Pitkänen. Kirja on julkaistu 2019-03-28 ja teoksen julkaisijana toimii Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat järjestävät uudenaikaisen konstin nautiskella kirjoista. Äänikirjat ja elektroniset kirjat tallustavat kätevästi mukanasi omassa kännykässäsi. Sovellukset toimivat normaalisti 10-15€ kuukausimaksulla, millä pystyt kuuntelemaan määrättömästi useita eri äänikirjoja sekä lukemaan kiintoisia e-kirjoja. Äänikirjojen koettaminen on samoin tosi mutkatonta, koska kykenet sitoutumatta testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.