E-kirja

Lue tai kuuntele

Anne Charlotte Leffler - Häät maksuttomasti

Anne Charlotta Lefflerin novelli "Häät" kertoo Stenin ja Alfhildin rakkaustarinan.

Sten rakastuu nuoreen ja naiiviin Alfhildiin ja tahtoo viedä tämän vihille. Vastarakastunut pariskunta viettää päivät kävelemällä metsässä ja soutelemalla lammella. Heidän onnensa koskettaa monia – häävieraat pyyhkivät kyyneliään.

Häiden jälkeen Steniä odottaa kuitenkin yllätys. Anne Charlotta Leffler (1849–1892) oli ruotsalainen kirjailija. Hän julkaisi niin romaaneja, novellikokoelmia kuin näytelmiä. Leffler kirjoitti ensin salanimillä ennen kuin uskaltautui kirjoittamaan omalla nimellään. Hänen yhteiskunnalliset teoksensa käsittelivät usein naiseutta.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Anne Charlotte Leffler

Julkaistu

2019-07-15

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

20 sivua

Tietoa kirjasta Häät

Häät on kutkuttava sekä iloinen romaanit, joka ei takuulla jätä ketään väsyneeksi. Tämän mielenkiintoisen kirjan on raapustanut Anne Charlotte Leffler. Kyseinen romaanit pitää sisällään 20 sivua, minkä parissa nautiskella jopa moni hetkinen. Lisäksi kirjasta onnistuu niin ikään äänikirja versio, minkä kestoaika on 0:00:00 tuntia. Äänikirja ei hillitse lukijaansa nautiskelemaan kirjasta pelkästään silloin kun onnistut lukemaan, vaan pystyt nyt iloita kirjasta missä tahdot kuten vaikka automatkalla. Äänikirjan hurmaavana kertojana toimii tuntematon. Kirjan julkaisupäivämääränä on ollut 2019-07-15 julkasijan Saga Egmont toimesta. Käynnistä nyt äänikirjoihin sekä digitaalisiin kirjoihin perehtyminen niin kykenet nauttimaan kirjoista todella tuoreella keinolla. Tämä kaikki onnistuu jouheasti, kun omistat älypuhelimen. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 15e kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua kuuntelemaan rajattoman lukumäärän kirjoja missä kuljet. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjapalvelut tarjoilevat ilmaista kokeilujaksoa ja siten pystyt rajoituksetta kokeilla kahden viikon ajan kirjoja ja miettiä onko sovellus sinulle oikea.