Lue tai kuuntele

Nora Roberts - Haaveiden ranta maksuttomasti

Unelmien rantatalo ja uusi elämä odottavat, mutta menneisyyden aaveet eivät jätä rauhaan.

Asianajaja Eli Landon on palannut vanhaan sukutaloon meren rannalle unohtaakseen menneen vuoden järkyttävät tapahtumat. Vaikka Elin maine on nyt puhdistettu ja häntä ei enää virallisesti epäillä ex-vaimonsa murhasta, joku tuntuu yhä olevan sitä mieltä, että Eli on syyllinen.
Elämäniloinen Abra Walsh on Elin vastakohta, mutta juuri sitä Eli tarvitseekin saadakseen elämänsä raiteilleen. Kun Abran ja Elin tunteet kuumenevat, kiristyy myös salaisuuksien ja valheiden verkko Elin ympärillä.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Nora Roberts

Julkaistu

2020-09-14

Lukija

Kati Tamminen

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

0 sivua

Tietoa kirjasta Haaveiden ranta

Haaveiden ranta on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Teoksen tuotti Nora Roberts. Tämä teos on sivumäärältään 0 sivua, eli kirjaa riittää runsaasti lukuhetkeksi. Lisänä tästä kirjasta löydät suositun äänikirja version jonka messissä saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja onkin hyvä tapa nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi metrossa, lentokoneessa tai vaikkapa lenkillä. Tätä äänikirjaa lukee Kati Tamminen. Kirja on alunperin julkaistu 2020-09-14 julkaisijan tuntematon toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat kokonaan uudenlaisen konstin nauttia kirjoista. Äänikirjojen käyttämiseen kuten elektronisten kirjojen lukemiseen tarvitset vain puhelimen, johon asennat valitsemasi äänikirjasovelluksen. Äänikirjojen kuunteleminen on sulavaa sovelluksilla, jotka pyörivät kiinteällä kuukausimaksulla. Kirjojen testaaminen on niin ikään erittäin mutkatonta, sillä pystyt vapaasti testata sovellusta ilmaiseksi 2 viikon ajan.