E-kirja

Lue tai kuuntele

Hannu Salama - Hakemisen riemu maksuttomasti

Viisikymmentä vuotta Juhannustanssien jälkeen Salaman kone tykittää yhä tuimaa lausetta

Kirjailijan alter ego Harri Salminen väittelee sekä menneisyyden haamujen että Totuuden Hengeksi nimeämänsä mielenkuvajaisen kanssa. Salminen liukuu sulavasti varhaisvuosien nöyryytyksistä varttuneemman Harrin saavutuksiin ja menetyksiin naisten parissa ja muuallakin.

Myös erään arkkipiispan esittämät syytökset, Suomenmaan kauniit ja rohkeat sekä pärjäämisen moraali joutuvat hänen armottoman luuppinsa alle. Ohessa kehittyy omaperäinen näkemys Raamatun tapahtumista ja Jeesuksen elämästä eräänlaisena vaihdokkaana. Maailmankaikkeus liikkuu, pösilöt!

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Hannu Salama

Julkaistu

2014-08-30

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

122 sivua

Tietoa kirjasta Hakemisen riemu

Lue jännittävä romaanit Hakemisen riemu, minkä kanssa koet tavattomia elämyksiä. Tämän uskomattoman kirjan on kirjoittanut Hannu Salama. Kyseinen romaanit pitää sisällään 122 sivua, minkä avulla nauttia moni hetkinen. Myös tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation minkä kera kuuntelet lukuhetkiä peräti 0:00:00 h. Äänikirja onkin fantastinen keino kuunnella kirjaa ollessasi ratikassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Tämän kirjan lukijana on tuntematon. Tämän kirjan julkaisi Otava 2014-08-30. Ääni – ja e-kirja on mahtava tapa lueskella ja kuunnella kirjaa juuri siellä missä kuunaan menetkään. Tarvitset vain puhelimen ja messissä on valtavan paljon kirjoja. Se tapahtuu tilittämällä 10 - 15euron kuukausittaisen maksun, joka oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman lukumäärän kirjoja missä kuljetkaan. Kun edelleen epäröit käyttäisitkö sinä ohjelmaa, niin kokeile sitä 2 viikon ajan.