Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Kalle Isokallio - Harmaa eminenssi maksuttomasti

Jos oot niin helvetin viisas, mikset sä ole rikas?

Hyvänmielen veijariromaani siitä, miten poliitikkoja älytetään.

Patrik "Pate" Bergillä on kartano ja pinkka kunnossa, mutta Suomen älykkäimmät aivot kaipaavat askaretta. Sopivan vaativa projekti voisi olla se, että saa poliitikot keksimään Postin yksityistämisen ja tahtomaan ostajaksi Patrik Bergin. Kulkeeko posti jatkossa miehittämättömillä lennokeilla vai syrjäseuduilla koulukuljetusten yhteydessä, jää nähtäväksi. Varmaa on vain se, että Patrik aikoo tehdä tilin. Kun kerran on niin helvetin viisas, se onnistuu kyllä.

Veijarikirjailija Kalle Isokallio omistaa vapaa-aikansa ja kirjansa tyttärenpojilleen, musisoi perustamassaan Åttopojat orkesterissa ja kiertää lopun luppoajan maata moottoripyörällään keräämässä kansan syviltä riveiltä kertomisen väärtejä tarinoita.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Kalle Isokallio

Julkaistu

2019-10-14

Lukija

Panu Vauhkonen

Äänikirjan pituus

443 min

E-kirjan pituus

164 sivua

Tietoa kirjasta Harmaa eminenssi

Sähköistävä Harmaa eminenssi on loistava romaanit, mitä kuunnellessa aika unohtuu tyystin. Kirjan kirjoittajana on ollut Kalle Isokallio. Tämä romaanit pitää sisällään 164 sivua, joiden kanssa iloita vaikka moni hetkinen. Ethän missään nimessä jää ainoastaan digitaaliseen kirjaan, sen sijaan yritä myös teoksen äänikirja versiota, jonka nautit 7:23:33 tunnissa. Tämä kirja ei rajoita kuuntelijaansa nauttimaan kirjasta pelkästään silloin kun pystyt lukemaan, sen sijaan saatat nauttia kirjasta milloin mielit kuten automatkalla. Tätä äänikirjaa lukee Panu Vauhkonen. Äänikirja on julkaistu 2019-10-14 ja teoksen julkaisijana on Tammi. Äänikirjat sekä e-kirjat tarjoavat kokonaan modernin konstin iloita kirjoista. Mikäli sinulla on ikioma älypuhelimesi taskussa, niin sinulla on myös mukanasi tuhansia kirjoja. Maksamalla noin 15€ kuukausimaksun aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, jossa ei taatusti lopu kirjat omana elinaikanasi. Iso osa äänikirjapalveluista tarjoaa toisaalta vapaan kokeilujakson, joten voit esteettömästi yrittää palvelua ilman euroakaan*.