E-kirja

Lue tai kuuntele

Aleksandr Pushkin - Hautaustoimitsija maksuttomasti

Moskovalainen hautaustoimitsija Adrian Prokhorov siirtää toimistonsa lähelle uutta kotiaan. Pian urakoitsija tutustuu naapureihinsa, jotka kutsuvat hänet viihdyttävälle illalliselle. Ilta sujuu mukavasti korttipelejä pelaten ja maljoja nostellen.

Tapahtumat saavat kuitenkin yllättävän käänteen, kun Prokhorov tekee kevyestä pilailusta suuttuneena lupauksen, joka johtaa ennalta-arvaamattomiin seurauksiin. Mikä odottaa Prokhorovia, kun hän lähtee kimmastuneena kotiinsa? Aleksander Pushkin (1799–1837) on yksi merkittävimmistä venäläisen romantiikan aikakauden kirjailijoista. Hänen laajaan tuotantoonsa kuuluu niin romaaneja ja novelleja kuin näytelmiä ja satujakin. Pushkinin tuotantoa on käännetty paljon myös suomen kielelle.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Aleksandr Pushkin

Julkaistu

2020-06-01

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

10 sivua

Tietoa kirjasta Hautaustoimitsija

Hautaustoimitsija on lukukokemus, joka antaa lukijalleen tai kuuntelijalle erittäin paljon. Kirjan kirjoitti Aleksandr Pushkin. Hautaustoimitsija on pituudeltaan 10 sivua, joten oikein kelvollinen pituus läpi käytäväksi. Älä missään nimessä takerru pelkästään digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös kirjan äänikirja versiota, minkä nautit 0:00:00 tunnissa. Äänikirjaa saattaa kuunnella aivan siellä missä liikutkaan joten se luo matkastasi kiehtovamman. Kyseisen äänikirjan lukija on tuntematon. Kyseisen teoksen julkaisi Saga Egmont 2020-06-01. Pane alulle nyt äänikirjoihin tai e-kirjoihin tutustuminen jolloin kyet iloitsemaan kirjoista kokonaan uudella keinolla. Tarviit pelkästään älypuhelimen niin kyydissäsi on lukematon määrä kirjoja. Suorittamalla noin 15€ kuukausihinnan aukaiset näin oven kirjojen maailmaan, missä ei toden totta lopu kirjat sinun elinaikanasi. Kun vieläkin epäilet käyttäisitkö kyseistä palvelua, niin testaa sitä viipymättä 2 viikon ajan.