Äänikirja
E-kirja

Lue tai kuuntele

Jussi Valtonen - He eivät tiedä mitä tekevät maksuttomasti

Finlandia-voittaja 2014!

Mitä tapahtuu kun isä tutkii työkseen kissojen hermosoluja ja pojan elämäntehtävä on puolustaa eläinten oikeuksia? Alussa on pieni perhe: Joe, Alina ja vastasyntynyt Samuel. Joe on amerikkalainen neurotieteilijä, joka yrittää edetä urallaan uudessa kotimaassaan Suomessa. Alina on puolestaan jättänyt omat opintonsa ja keskittyy hoitamaan Samuelia kotona.

Vuosia myöhemmin Joe elää palkittuna huippututkijana Yhdysvalloissa uuden, onnellisen perheensä ympäröimänä. Toisella mantereella aikuisuuden kynnyksellä tasapainoileva Samuel etsii omaa paikkaansa. Kun sopiva ideologia ja yhteisö viimein löytyvät, mikään ei voi enää pysäyttää häntä. Isänsä tapaan hän on valmis tekemään vaikeitakin ratkaisuja oikeaksi uskomansa asian takia.

Jussi Valtonen (s. 1974) on helsinkiläinen kirjailija ja psykologi. Hän on aiemmin julkaissut kaksi romaania ja novellikokoelman. Hän viimeistelee neuropsykologian alaan kuuluvaa väitöskirjaa, johon liittyvästä tutkimuksesta hän on tehnyt suuren osan Yhdysvalloissa. Hänen edellinen romaaninsa Siipien kantamat sijoittui Bonnierin romaanikilpailussa toiseksi ja sai sekä kriitikoilta että kirjabloggareilta erittäin myönteisen vastaanoton.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Jussi Valtonen

Julkaistu

2014-12-16

Lukija

Jukka Pitkänen

Äänikirjan pituus

1555 min

E-kirjan pituus

510 sivua

Tietoa kirjasta He eivät tiedä mitä tekevät

He eivät tiedä mitä tekevät on häkellyttävä sekä hauska romaanit, joka ei takuulla jätä ketään väsyneeksi. Kirjan on kirjoittanut Jussi Valtonen. Tämä teos on pituudeltaan 510 sivua, siis kirjaa riittää useaksi lukuhetkeksi. Luettavan kirjan vierellä käytettävänä on lisäksi loistava äänikirja, jonka kera vietät normaalinopeudella 1 day, 1:55:28 tuntia. Äänikirja onkin mukava keino kuunnella kirjaa myös niinä hetkinä kun olet julkisessa ja luo lisäksi iltalenkistä jännittävämmän. Kirjan vetoavana kertojana toimii Jukka Pitkänen. Teoksen julkaisupäivämääränä on ollut 2014-12-16 julkasijan Tammi toimesta. Äänikirjat sekä e-kirjat saavat aikaan uuden keinon iloita kirjoista. Mikäli sinulla on omistamasi puhelimesi mukana, niin sinulla on myöskin taskussasi satoja kirjoja. Se kaikki onnistuu tilittämäll 10 - 15euron kk-maksun, mikä oikeuttaa sinua lukemaan lukemattoman summan kirjoja missä ikinä kuljet. Äänikirjojen testaaminen on niin ikään suunnattoman vaivatonta, sillä kykenet vapaasti testata palveua maksuttomasti 2 viikon ajan.