E-kirja

Lue tai kuuntele

Gustaf Henrik Mellin - Heleena Wrede maksuttomasti

Kirkkoherra Hattulaniuksen ovelta kuuluu vihainen koputus. Pelästyneenä Hattulanius avaa oven, ja tuntematon sotilasjoukko vaatii päästä sisään. Heidän upseerinsa on haavoittunut.

Kirkkoherran hoivissa asuu myös kaunis ja ylhäinen Heleena Wrede. Kirkkoherra vaimoineen huolehtii orvoksi jääneestä Heleenasta, joka lumoaa soturit olemuksellaan.

Romanssi vie Heleenan Kustaa II Adolfin hoviin, mutta siellä tunteet jatkavat myllerrystään. Ketä Heleena todella rakastaa?
Gustaf Henrik Mellin (1803–1876) oli ruotsalainen pappi ja kirjailija, jolla oli suomalaiset sukujuuret. Mellin oli tuottelias kirjailija ja tunnettu erityisesti historiallisista kertomuksistaan, mutta hän julkaisi myös muun muassa runoja ja lastenkirjoja.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Gustaf Henrik Mellin

Julkaistu

2020-04-06

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

62 sivua

Tietoa kirjasta Heleena Wrede

Jännittävä Heleena Wrede on loistava romaanit, mitä luettaessa ajankulu unohtuu kerrassaan. Teoksen kirjoittajana on ollut Gustaf Henrik Mellin. Teoksesta löytyy 62 sivua, minkä kanssa saatat saada unohtumattomia kokemuksia. Myöskin tästä kirjasta löydät suositun äänikirja variation jonka myötä saat lukuhetkiä jopa 0:00:00 h. Äänikirja on huikea tyyli kuunnella kirjaa olitpa junassa, autossa tai esimerkiksi kävelyllä. Kirjan hurmaavana lukijana toimii tuntematon. Kirja on alunperin julkaistu 2020-04-06 julkaisijan Saga Egmont toimesta. Ääni – ja digitaalinen kirja onkin vetoava tapa lukea tai kuunnella kirjaa juuri siellä missä koskaan olet. Tarviit pelkästään älypuhelimen jolloin mukanasi on tuhansia kirjoja. Kirjojen kuunteleminen on mukavaa äänikirjasovelluksilla, jotka toimivat kiinteällä kk-maksulla. Paras asiakkaalle on että, miltei kaikki äänikirjasovellukset tarjoilevat ilmaista kokeilua joten pystyt rajoittamattomasti kuunnella kahden viikon ajan äänikirjoja sekä miettiä onko sovellus sinulle sopiva.