E-kirja

Lue tai kuuntele

Santeri Ivalo - Hellaassa maksuttomasti

Eljas on nuori ylioppilas, joka viettää tiiviisti aikaa Hellas-nimisessä kapakassa ystäviensä kanssa. Hellaassa parannetaan maailmaa, unelmoidaan ja luodaan merkitseviä katseita somaa kapakkatyttöä kohden. Eljas haaveilee pelastavansa kapakkatytön huonoilta teiltä.

Vuosien päästä Eljas muistelee tuota kaikkea haikeudella. Mihin vuodet kuluivat ja mitä nuoruuden unelmille oikein tapahtui?

"Hellaassa" on Santeri Ivalon esikoisromaani vuodelta 1890. Romaani kuvaa osuvasti nuoren opiskelijan elämää ja tuntoja 1800-luvun lopun Helsingissä. Santeri Ivalo (1866–1937) oli suomalainen kirjailija, toimittaja ja historioitsija. Ivalo kirjoitti erityisesti historiallisia romaaneja. Yksi hänen tunnetuimmista teoksistaan on 1880-luvun arvomuutoksia kuvaava romaani "Aikansa lapsipuoli", joka julkaistiin vuonna 1895. Ivalo oli merkittävä toimittaja, ja hän oli perustamassa Päivälehteä vuonna 1889. Päivälehdestä tuli myöhemmin Helsingin Sanomat. Ivalo toimi sekä Päivälehden että Helsingin Sanomien päätoimittajana.

Kokeile tätä kirjaa maksutta 2 viikkoa

Ei sitovaa määräaikaa. Irtisano milloin haluat. Valitse vain haluamasi palvelu.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,90€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 13,99€/kk.

Bookbeat äänikirjasovellus

Kokeile 2 viikkoa ilmaiseksi

Jos et irtisano ennen kokeilun loppua, niin jatkossa 16,99€/kk.

Myös nämä tiedot kirjasta saattavat kiinnostaa

Kirjalija

Santeri Ivalo

Julkaistu

2020-03-04

Lukija

tuntematon

Äänikirjan pituus

0 min

E-kirjan pituus

96 sivua

Tietoa kirjasta Hellaassa

Lue välittömästi tapahtumarikas romaanit Hellaassa, minkä avulla vastaanotat ainutlaatuisia hetkiä. Tämän erinomaisen teoksen on tehnyt Santeri Ivalo. Tämä teos on sivumäärältään 96 sivua, joten kirjaa riittää useaksi ajanjaksoksi. Älä kuitenkaan tyydy vaan digitaaliseen kirjaan, vaan kokeile myös teoksen äänikirja versiota, minkä käyt läpi 0:00:00 tunnissa. Äänikirja on mahtava konsti nauttia kirjaa olitpa esimerkiksi junassa, autossa tai vaikka kävelyllä. Tässä lukijana on tuntematon. Äänikirja on julkaistu 2020-03-04 ja kirjan julkaisijana toimii Saga Egmont. Äänikirjat sekä e-kirjat luovat innovatiivisen keinon nautiskella kirjoista. Kun sinulla on puhelimesi seurassasi, niin sinulla on lisäksi taskussasi tuhansia eri kirjoja. Se kaikki onnistuu maksamalla 10 - 20e kuukausimaksun, mikä oikeuttaa sinua kuuntelemaan mittaamattoman summan kirjoja missä koskaan liikut. Kun et ole varma onko tämän tyyppinen palvelu kelpo itsellesi, niin pystyt kokeilla valitsemaasi palvelua 2 viikon ajan.